autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura nougat

   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
150 gr. margarina, 150 gr. zahar, zahar vanilat, sare, 3 oua, 250 gr. faina, 1 pachet praf de copt, 3 linguri rom, 3 linguri lapte, 50 gr. migdale pisate, 250 gr. finetti (crema de ciocolata cu nuci)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se bat margarina cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga sarea, ouale, praful de copt si faina.


Apoi se adauga laptele, romul si migdalele.


2/3 din coca se pune in forma, iar restul se amesteca cu finetti si apoi se pune in forma.


Se pune in cuptor (175AC, 60 min)

Retete
Alte retete din Prajituri

Briose cu Finetti

Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana isi dubleaza volumul.Adaugam uleiul si apoi iaurtul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Prajitura cu branza si piersici

Aluatul: Untul (de la temperatura camerei) il mixam spuma cu zaharul si oul. Adaugam laptele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Prajituri

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • 150 gr. margarina
  • 150 gr. zahar
  • zahar vanilat
  • sare
  • 3 oua
  • 250 gr. faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 3 linguri rom
  • 3 linguri lapte
  • 50 gr. migdale pisate
  • 250 gr. finetti (crema de ciocolata cu nuci)

Raporteaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

201 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

293 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Briose cu cirese si fulgi de migdale

Briose cu cirese si fulgi de migdale

Intr-un vas inalt spargem ouale. Cu mixerul le batem cu un praf de sare si zaharul pana cand isi schimba culoarea si se topeste zaharul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura acrisoara cu fructe se sezon

Prajitura acrisoara cu fructe se sezon

Separam ouale, albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul vanilat si sarea, untul foarte moale il mixam cu zaharul, adaugam galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse