Se prepara blatul de pandispan astfel:Amestecam bine galbenusurile cu zaharul, cacaoa si untul moale frecat spuma inainte. Adaugam albusurile batute spuma tare. Adaugam faina in ploaie si amestecam cu mare grija de jos in sus, dinspre centru spre exterior. Apoi ungem si tapetam o tava dreptunghiulara cu faina si turnam copmozitia cu grija sa umplem tava uniform.Apoi o bagam la cuptorul incins si lasam cam 30 de minute sa se coaca.Apoi nu scoatem brusc tava ci o lasam sa se raceasca putin cu usa cuptorului intredeschisa.Apoi taiem blatul in doua si cand s-a racit bine,il insiropam.
Se prepara crema de zahar ars conform instructiunilor de pe cutie.
Se umple blatul cu crema,apoi deasupra turnam ciocolata alba topita la bain marie in care amn picurat esenta de vanilie si am adaugat 1 lingurita de margarina.Apoi presaram fulgi de ciocolata alba si neagra peste aceasta glazura laptoasa.Apoi dupa ce s-a racit bine taiem in cuburi si ornam cu cate o scoica, melc sau steluta de mare din ciocolata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii