Prajitura rapida cu iaurt si banane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Prajitura rapida cu iaurt si banane

Ingrediente

  • 1 cutie cu iaurt grecesc (400 gr)
  • 1 cutie mascarpone (250 gr)
  • 50 gr zahar pudra
  • 1/2 pliculet gelatina (5 gr)
  • 2 banane
  • piscoturi din comert
  • zeama compot visine
  • ornamente ciocolata
  • cacao

Mod de preparare

Am amestecat o cutie de iaurt grecesc cu una de mascarpone. Am adaugat foarte putin zahar vanilat. Am hidratat foarte putina gelatina in zeama de compot de visine. Nu am vrut sa iasa racitura, ci doar usor inchegata.

Apoi, am incalzit-o. NU am fiert-o, da? Am incorporat-o in crema. Am adaugat ornamente de ciocolata...cum altfel ?:))) Am pregatit o forma de copt, am asezat folie alimentara, am aranjat-o frumos in interior.

Am insiropat cateva piscoturi cu zeama de compot de visine. Am turnat jumatate din crema, am asezat pe mijloc doua banane intregi, evident curatate. Am turnat restul de crema. Am asezat deasupra cateva piscoturi, am insiropat. Am pus la frigider pana seara.

Am scos din forma prajitura, am pudrat cu putina cacao.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise