Blat:
Se amesteca bine intr-un castron zaharul,ouale,mierea si untul/margarina,pana obtinem un amestec spumos.Se adauga faina,cate putin si cate putin lapte in care s-a dizolvat bicarbonatul,amestecand mereu.Obtinem un aluat moale,ca o smantana groasa.
Aluatul se toarna într-o tava tapetata cu hartie de copt.Se da la cuptor la 170 grade primele 15 minute,apoi se coboara temperatura cuptorului la 150 grade si se lasa înca 10 minute.
Dupa ce s-a racit il taiem cubulete,la marimea dorita.
Glazura:
Punem la foc mic pentru a se topi zaharul,cacaoa,laptele amestecat cu esenta si untul/margarina.Se amesteca bine,pana la omogenizare.
Decor:
Luam cate un cub si-l dam prin glazura apoi il tavalim generos prin nuca sau cocos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii