2 oua intregi cu 10 linguri de zahar se amesteca bine cu mixerul, dupa 10 minute se adauga 1 praf de copt, 5 linguri de ulei, 2 lingui de gem (marmelada) si o cana de lapte, se amesteca bine apoi se adauga treptat 14 linguri faina.
Se amesteca bine si se da la cuptor, in tava unsa bine si tapetata cu hirtie de copt, pt cine doreste poate adauga si rahat, stafide, nuca sau ce doreste in compozitie.
Compozitia este pt tava mica (de 15/30 cm), daca aveti tava mare dublati compozitia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii