Intr-un bol se bat ouale spuma, se adauga zaharul si plicul de zahar vanilat si se bat pana se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul, se amesteca cu telul, se adauga praful de copt dupa care faina si se bate pana se incorporeaza faina.
Cantitatea obtinuta se imparte in 2, jumatate din compozitie se amesteca cu cacao si inca o lingura de ulei.
Intr-o tava rotunda se unsa cu margarina si tapetata cu faina se toarna in centru straturi succesive din fiecare compozitie .
Se da la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30- 40 minute.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii