Blatul: Se separa galbenusurile de albus, se bate albusul cu un praf de sare si treptat se adauga zaharul, adaugam galbenusurile unul cate unul si amestecam cu o spatula de jos in sus, pentru a nu se lasa compozitia. Adaugam si faina, praful de copt si cacaua. Se pune compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si dam tava la cuptor pentru cca 30 minute, la 160 grade.
Crema:4 galbenusuri se amesteca cu 2 linguri de faina si vanilia, apoi treptat turnam laptele si punem pe foc pana se ingroasa, dam deoparte si lasam sa se raceasca.dupa ce sa racit adaugam untul, pe care l-am frecat spuma.
Glazura: 4 albusuri se bat spuma cu zahar si zeama de lamaie, pe baie de abur pana se intareste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii