autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura "Zi si noapte"

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu o cana de zahar, se incorporeaza ulei, zahar, cacao si faina stinsa cu amoniac.


Se bate bine. Albusurile se bat cu o cana de zahar.


Se da la cuptor. Dupa ce se rumeneste coca, se pune si bezeaua.


Se serveste rece

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 50 min

30 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 2 cani zahar
  • 1 pahar ulei,1 1/2 faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 cana de lapte
  • 1 lingura amoniac (stins)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Pandispan cu visine

Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem

4 voturi    5 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Tiramisu

Praful de cappuccino se amestecă cu 400 ml apă clocotită şi esenţa de rom şi se lasă la răcit.

5 voturi    4 comentarii
nespecificat
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Prajituri
Pandispan

Pandispan

Se separă gălbenușurile de albuș intr-un vas adânc. Se bat spumă cu 6 linguri de apă rece,se adaugă zahărul și se continuă

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Chec cu albusuri

Chec cu albusuri

Se bat albusurile spuma tare impreuna cu un praf de sare, zaharul si esenta de migdale; se adauga apoi faina amestecata cu praful de

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri