Se bat albusurile bine de tot pana ce devin tari.
Se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare pana ce zaharul e topit. Sti cand e gata daca albusul nu curge daca intorci vasul.
Se adauga 150 grame de nuca macinata, 2 linguri de faina si 1 pliculet de zahar vanilat.
Se amesteca bine si se pune in punga de ornat. Acoperim o tava cu hartie de copt. Formam pricomigdalele si dam tava la cuptorul incalzit in prealabil.
Sunt gata dupa 20-25 de minute la foc mediu.
Se lasa sa se raceasca pentru a se despinde mai bine de pe hartia de copt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii