1. Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si se amesteca iar cu mixerul/telul pana se intareste (ca la bezea).
2. Se adauga faina, nucile si zaharul vanilat se amesteca usor sa se omogenizeze, de jos in sus astfel incat aerul sa nu iasa si sa se lase.
3. Se unge o tava de aragaz cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pun gramajoare cu o lingurita sau cu un cornet cu sprit.
4. Se coc la foc mic-mediu, 300°F. Se pot lipi cate doua cu crema de ciocolata (Nutella) la mijloc.
Sugestii
Nucile se pot inlocui cu migdale.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii