autor:

silviana maftei

» » Inghetate

Profiterol

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 ianuarie 2010

Ingrediente
Inghetata (preferata ), Gogosele (ecler cu margarina Rama), sos de coicolata, frisca, crema de vanilie (pt umplut gogoselele)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

31 voturi

Mod de preparare

se aseaza ca baza 3 gogosele(toate gogoselele se vor umple cu crema de vanilie)peste ele se aseaza3 bile de inghetata.Iar 2 gogosele ,2 bile de inghetata .In varf 1 gogosica.


Se decoreaza cu frisca, sos de ciocolata


Am cumparat 1 cutie de nutela,am subtiat crema cu putin lapte, a rezultat sosul de ciocolata.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    moon (Bucatar) , 12 mai 2012

    Ai uitat sa lasi reteta. Ne-ai spus doar cum sa le asamblam.....

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 04 martie 2012

    asta e adevaratul profiterol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

    Super !

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      cE BUNAAAA

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      constanta proca , 26 mai 2010

      O prezentare super !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Imi place mult de tot....

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

31 voturi

Ingrediente

  • Inghetata (preferata )
  • Gogosele (ecler cu margarina Rama)
  • sos de coicolata
  • frisca
  • crema de vanilie (pt umplut gogoselele)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de silviana maftei

chiftelute ca la mama

Intr-o tigaie se pune ceapa tocata marunt, 4 linguri de apa 4 linguri de ulei si se inabuse pina

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

63 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Ciorbita de porc a la grec

SE spumeaza oasele,se fierb In 2 linguri de ulei si 2 de apa se inabuse legumele In oala cu oasele

15 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

moon (Bucatar)

Ai uitat sa lasi reteta. Ne-ai spus doar cum sa le asamblam.....



Adauga reteta
Retete
din Inghetate
Inghetata cu capsuni

Inghetata cu capsuni

Incepem, prin a turna smanatana, intr-un bol. Cu ajutorul unui mixer,o bate putin,apoi adaugam pe rand, lingurile cu zahar pudra. Mixam

1 vot    0 comentarii
4h 10 min
Inghetate
Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina

Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se impart egal in trei castroane. Frisca se bate pana se intareste. Albusurile se

2 voturi    2 comentarii
30 min
Inghetate