Pudding cu ciocolata, migdale si bucatele de napolitana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pudding cu ciocolata, migdale si bucatele de napolitana

Ingrediente

  • Cantitate : 4 portii
  • • 1 plic pudding de vanilie cu bucatele de migdale
  • • 1 plic pudding de vanilie cu bucatele de capsuni
  • • 500 ml lapte fierbinte
  • • 6 linguri zahar
  • • 125 gr ciocolata
  • • 1 napolitana cu ciocolata
  • • migdale si sos caramel, pentru decor (optional)

Mod de preparare

1. Se ung 4 forme mici de pudding cu un strat subtire de unt.

2. Se taie ciocolata in fasii de 5cm x 1cm (eu am taiat fiecare patratel de ciocolata in jumatate) si se aseaza pe marginile formelor.Se sfarama napolitana si se presara cate ¼ din ea pe fundul fiecarei forme.

3. Se prepara cele doua feluri de pudding conform intructiunilor de pe ambalaj.

4. Cat timp pudding-ul este fierbinte, se toarna, pana la jumatatea fiecarei forme pudding de vanilie cu bucatele de migdale / capsuni.Deasupra se toarna, pana la umplerea formelor, celalat fel de pudding decat cel turnat prima oara.

5. Se da pudding-ul la rece pentru 3-4 ore, pana ce se intareste.Inainte de servire, se rastoarna pe o farfurie si se decoreaza, dupa dorinta.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise