autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu broccoli

Autor: Mariuca Matei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Mariuca Matei (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 august 2008

Ingrediente
2 bucati broccoli, 1/2 pachet de unt, 1 piept de pui, 300 g smantana, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se spala broccoli si se taie buchetele. Untul se topeste intr-o oala, se adauga broccoli si se invarte mereu astfel incat tot broccoli sa fie trecut prin unt. Pieptul de pui se taie cubulete si se adauga peste broccoli. Dupa ce s-au patruns se adauga smantana si se mai lasa putin la fiert (aprox 10 minute).


Se adauga sare si piper dupa gust.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Rulada cu broccoli si piept de pui

Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa. Cand este gata se da prin

19 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu broccoli

Brocoli se fierbe in aburi. Intr-o tigaie se calesc pulpele de pui taiate cubulete. Cand sunt

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati broccoli
  • 1/2 pachet de unt
  • 1 piept de pui
  • 300 g smantana
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Mariuca Matei

Pui Manastiresc

Se taie pieptul cubulete cu latura de aproximativ 2 cm.Se taie ceapa pestisori, iar ciupercile felii

16 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Salata de pui calda

Pieptul de pui se taie cubulete cu latura de 1 cm, iar baconul si ciupercile se taie felii subtiri.

15 voturi    0 comentarii
30 min
Salate


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne