Mod de preparare:
Pentru inceput punem prunele intr-un vas cu apa calda si le lasam sa se rehidrateze o jumatate de ora.
Curatam cartofii si marul de coaja,le taiem cubulete si le asezam intr-o tava unsa cu ulei.
Adaugam ciocanelele de pui (condimentate),baconul feliat,ciupercile,ceapa taiata sferturi si prunele scurse bine.
Condimentam cu cimbru,sare si piper,dupa gust.
Amestecam toate ingredientele in vas,turnam 200 ml.apa,apoi dam totul la cuptor pentru o ora.
Din cand in cand,scoatem tava si intoarcem carnea,ca sa se rumeneasca bine.
Presaram patrunjel si servim.
Enjoy!:)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii