Se stoarce sucul de la portocala si cel de la lamaie si se pune pieptul de pui la macerat,condimentandu-se cu sare,piper si curry.Peste o ora il punem la prajit.Intr-o alta tigaie se pun ciupercile la prajit.Cand si acestea sunt gata se toarna peste smantana(deja amestecata cu vegeta) si se adauga si un cub knorr cu gust de ciuperci.Se mai lasa 10 min timp in care mestecam.Cand carnea este gata se aseaza pe farfurie si se garniseste cu ciupercile.Se presara patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii