Pui se spala si se taie in bucati care apoi se sareaza si se pun intr-o cratita in grasime incinsa pe toate partile. Dupa acea se scot si se pun intr-un vas, fasolea se curat si se spala, in grasimea ramasa se prajeste ceapa taiata marunt pana se ingalbeneste, apoi se adauga faina. Se stinge cu apa si apoi se adauga fasolea verde curatata si spalata. Cand fasolea este aproape fiart se puen carnea prajita, pasta de rosii, rosiile curatate de coaja si seminte si taiate in feli, precum si usturoiul taiat marunt. Cratita se introduce in cuptor unde se lasa pana cand mancarea este fiarta complet.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii