autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui cu fasole verde pastai

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pun bucatile de pui la rumenit intr-o cratita cu ulei, se adauga ceapa si usturoiul tocate, putina apa si se lasa sa fiarba inabusit.


Se pun morcovii taiati rondele si se lasa sa fiarba, apoi se adauga fasolea si putina apa.


Se face separat un sos din sucul de rosii si vin sau pasta de rosii si se toarna peste puiul cu pastai.


Se lasa sa scada, se condimenteaza cu sare si piper, verdeata tocata.


Se serveste fierbinte.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2 ciocanele de pui
  • aripile
  • spate si maruntaie de pui
  • 2 morcovi
  • o conserva fasole verde pastai
  • 1/2 pahar vin
  • 1 ceapa
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
  • marar uscat sau verde.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de castraveti murati

Mancare de castraveti murati

Taiem ceapa solzisori. Taiem castravetii in rondele groase (sau orice alte forme – cubulete, fasii,...). Daca sunt putin sarati

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime. Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul maruntit ( nici nu va ganditi

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi