1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se cresteaza in doua parti si se pun feliile de portocale.
2.Portocala se curata foarte bine, inclusiv de acea albeata, pentru a nu fi puiul amar.
3.Se pune puiul intr-o tava unsa cu margarina.
4.Se tine la cuptor timp de o ora, o ora si ceva.Dupa o ora scoateti tava si intoarceti puiul si pe cealalta parte.
5.Orezul se fierbe impreuna cu 2 linguri de delicat.
6.Morcovul si conopida, tocate foarte marunt, se pun intr- o tigaie cu cateva cubulete de unt, se amesteca, se acopera tigaia cu un capac, pentru a se inabusi.Cand sunt inabusite legumele, se adauga o lingurita de bulion si delicat.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii