autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui cu smantana

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. piept de pui dezosat, 2 cepe mari, o capatana usturoi, 500 gr. smantana groasa, sare, piper alb, Delikat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

194 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt.


Intr-o tigaie se caleste ceapa cu usturoiul si cand devin aurii se adauga puiul.


Cand sunt gata, se adauga smantana, sare, piper si Delikat.


Se mai fierbe 10 minute.


Se serveste pe pat de orez.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Tocanita cu ficat de pui si smantana

Spalam ficat-ul in 2-3 ape si-l punem in lapte rece pentru 15-20’ sa iasa amareala din el. Curatam

13 voturi    12 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2013

    bun gustul de usturoi, nu este nevoie de Delikat.

  • Fara foto

    frunzica , 16 mai 2010

    Puiul cu smantana_imi aminteste cu drag de bunica mea....doar ca ea pregatea puiul pe gratar....mmmm delicios!Tocmai acum il pregatesc....va las ca tre sa pun de mamaliga!

  • Fara foto

    mery , 31 august 2009

    Super buna si repede de pregatit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 august 2009

      Gustos,dar eu folosesc numai condimente naturale si sosuri preparate in casa...Nu-mi plac vegeta,delikat s.a.m.d...

    • Fara foto

      Georginika , 21 august 2009

      Suuper! Te lingi pe degete! :D

    • Fara foto

      ORLY , 17 august 2009

      Foarte gustos, mi-a placut la maxim reteta voastra, va multumesc anticipat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

194 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. piept de pui dezosat
  • 2 cepe mari
  • o capatana usturoi
  • 500 gr. smantana groasa
  • sare
  • piper alb
  • Delikat

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

mira (Chef de cuisine)

bun gustul de usturoi, nu este nevoie de Delikat.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Porumbei cu arpagic caramelizat

Porumbei cu arpagic caramelizat

.Porumbeii curatati de fulgi se parlesc apoi se curata de intestine si se spala in mai multe ape reci. Se pun la fiert in apa cu sare,in

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri

Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri

Porumbeii curatati si spalati se fierb in apa cu sare in care am adaugat o ligura de legume deshidratate fara sare,pana se inmoaie carnea

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne