autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui cu smantana

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. piept de pui dezosat, 2 cepe mari, o capatana usturoi, 500 gr. smantana groasa, sare, piper alb, Delikat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

194 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt.


Intr-o tigaie se caleste ceapa cu usturoiul si cand devin aurii se adauga puiul.


Cand sunt gata, se adauga smantana, sare, piper si Delikat.


Se mai fierbe 10 minute.


Se serveste pe pat de orez.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Clatite cu piept de pui si smantana

Cele 2 oua se bat bine si se amesteca cu faina si cu laptele. Se adauga un varf de cutit de sare

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Tartă cu pui şi smântână

Aluatul de tartă l-am întins în tavă, l-am înţepat cu furculiţa, am pus o mână zdravăna

40 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2013

    bun gustul de usturoi, nu este nevoie de Delikat.

  • Fara foto

    frunzica , 16 mai 2010

    Puiul cu smantana_imi aminteste cu drag de bunica mea....doar ca ea pregatea puiul pe gratar....mmmm delicios!Tocmai acum il pregatesc....va las ca tre sa pun de mamaliga!

  • Fara foto

    mery , 31 august 2009

    Super buna si repede de pregatit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 august 2009

      Gustos,dar eu folosesc numai condimente naturale si sosuri preparate in casa...Nu-mi plac vegeta,delikat s.a.m.d...

    • Fara foto

      Georginika , 21 august 2009

      Suuper! Te lingi pe degete! :D

    • Fara foto

      ORLY , 17 august 2009

      Foarte gustos, mi-a placut la maxim reteta voastra, va multumesc anticipat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

194 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. piept de pui dezosat
  • 2 cepe mari
  • o capatana usturoi
  • 500 gr. smantana groasa
  • sare
  • piper alb
  • Delikat

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

mira (Chef de cuisine)

bun gustul de usturoi, nu este nevoie de Delikat.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Amestec mexican cu pui

Amestec mexican cu pui

Calim ceapa tocata, adaugam in continuare ardeiul cubulete, carnea și apoi legumele. Urmeaza condimentele și apa cat sa acopere ciocanelele.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel cu cocos de tara

Ostropel cu cocos de tara

Deoarece carne de pasare de casa fierbe mai greu. Eu portionez cocos/gaina , spal carnea bine si o pun la fiert aproape 1 si 30 minute.

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne