autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui cu smantana

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt.


Intr-o tigaie se caleste ceapa cu usturoiul si cand devin aurii se adauga puiul.


Cand sunt gata, se adauga smantana, sare, piper si Delikat.


Se mai fierbe 10 minute.


Se serveste pe pat de orez.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2013

    bun gustul de usturoi, nu este nevoie de Delikat.

  • Fara foto

    frunzica , 16 mai 2010

    Puiul cu smantana_imi aminteste cu drag de bunica mea....doar ca ea pregatea puiul pe gratar....mmmm delicios!Tocmai acum il pregatesc....va las ca tre sa pun de mamaliga!

  • Fara foto

    mery , 31 august 2009

    Super buna si repede de pregatit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 august 2009

      Gustos,dar eu folosesc numai condimente naturale si sosuri preparate in casa...Nu-mi plac vegeta,delikat s.a.m.d...

    • Fara foto

      Georginika , 21 august 2009

      Suuper! Te lingi pe degete! :D

    • Fara foto

      ORLY , 17 august 2009

      Foarte gustos, mi-a placut la maxim reteta voastra, va multumesc anticipat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

194 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. piept de pui dezosat
  • 2 cepe mari
  • o capatana usturoi
  • 500 gr. smantana groasa
  • sare
  • piper alb
  • Delikat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

mira (Chef de cuisine)

bun gustul de usturoi, nu este nevoie de Delikat.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui Basquaise

Pui Basquaise

Ardeii i-am avut copti dinainte, dar daca nu ii aveti, ii coaceti si apoi ii curatati de pielite si cotor , lasandu-i felii. Curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati. Ouale se bat bine cu condimentele si smantana. Bucatile de pui se adauga in oua

49 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne