autor:

raluka

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Pui cu sos de lamaie

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 31 octombrie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se storc lamaile,iar sucul obtinut se amesteca cu vinul, si ghimbirul.Filetam puiul si il lasam in sosul obtinut timp de o ora.Dupa acest timp,se scoate puiul si se condimenteaza cu sare si piper. da prin faina,oul batut si se pune la prajit in ulei incins.


Se scoate pe hartie absorbanta.Sosului de lamaie i se adauga lingurita de amidon de porumb.


Se amesteca bine,se pune pe foc si se da in cateva clocote pana se ingroasa.Trebuie sa cada mai greu de pe lingurita.


Se adauga peste pui la fiecare portie.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 2 lamai
  • 2 oua
  • faina
  • piper macinat
  • o lingurita cu amidon de porumb
  • un strop de vin alb
  • 1/2 lingurita de ghimbir ras sau praf
  • 1/2 lingurita de zahar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de raluka

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui

18 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Sepie cu sos verde

Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri

15 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Tarta de mere cu crema de lamaie

Se indoaie marginile foietajului si se inteapa baza cu o furculita.Se pregateste crema,amestecand

27 voturi    6 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Delicios:)

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

1. Am pus uleiul si ceapa tocata in oala interioara. 2. Am apasat butonul MENU si am selectat programul FRY. Am apasat COOKING TIME

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci la Multicooker

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se apasa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne