autor:

raluka

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Pui cu sos de lamaie

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 31 octombrie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 31 octombrie 2011

Ingrediente
2 piepti de pui, 2 lamai, 2 oua, faina, piper macinat, o lingurita cu amidon de porumb, un strop de vin alb, 1/2 lingurita de ghimbir ras sau praf, 1/2 lingurita de zahar

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

11 voturi

Mod de preparare

Se storc lamaile,iar sucul obtinut se amesteca cu vinul, si ghimbirul.Filetam puiul si il lasam in sosul obtinut timp de o ora.Dupa acest timp,se scoate puiul si se condimenteaza cu sare si piper. da prin faina,oul batut si se pune la prajit in ulei incins.


Se scoate pe hartie absorbanta.Sosului de lamaie i se adauga lingurita de amidon de porumb.


Se amesteca bine,se pune pe foc si se da in cateva clocote pana se ingroasa.Trebuie sa cada mai greu de pe lingurita.


Se adauga peste pui la fiecare portie.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 2 lamai
  • 2 oua
  • faina
  • piper macinat
  • o lingurita cu amidon de porumb
  • un strop de vin alb
  • 1/2 lingurita de ghimbir ras sau praf
  • 1/2 lingurita de zahar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de raluka

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui

23 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Sepie cu sos verde

Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri

15 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive

Tarta de mere cu crema de lamaie

Se indoaie marginile foietajului si se inteapa baza cu o furculita.Se pregateste crema,amestecand

29 voturi    6 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Delicios:)



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele de vita

Chiftele de vita

Painea se pune la inmuiat intr-un vas cu apa. Cartoful si usturoiul se rad pe razatoarea mica. Frunzele de patrunjel se toc marunt. Peste

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Taiem carnea de porc cubulete. Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne