Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza:
Se pun 2 linguri ulei (dupa preferinta) eu folosesc uleiul de arahide, apoi se aduga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust sau 1 cub knorr Gaina, apoi coriandrul pisat si zaharul. Se lasa la foc mic sa fiarba pana este gata puiul.
Pieptul de pui se taie feliute subtiri, se condimenteaza cu sare si piper se dau prin faina si se prajesc in ulei pana capata o culoare aramie, se scot pe un servet absorbant, apoi se adauga puiul in sos impreuna cu smantana.Se mai lasa pe foc cateva minute. Pentru ingrosarea sosului eu folosesc o lingurita faina de orez dizolvat in putina apa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii