autor:

autor

» » Fripturi

Pui cu susan

   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

China


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 buc. piept de pui ( aprox 150 gr), 2 linguri unt, 2 linguri sos de soia, 100 gr faina, 75 gr seminte susan, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

29 voturi

Mod de preparare

Se rumenesc semintele de susan 5-10 minute in cuptor la 160 grade, fara sa se arda.


Se amesteca faina cu sarea piperul si semintele si se asaza pe o bucata de hirtie de copt. Puiul se da prin sosul de soia si se preseaza pe hirtia cu faina si susan, pe ambele parti.


Se asaza puiul intr-un singur strat intr-un vas yena ( sau tava de cuptor) si se toarna pe deaspura untul topit.


Se coace 40 de minute la 180-200 de grade, turnindu-se o singura data din sosul din tava peste pui.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

29 voturi

Ingrediente

  • 4 buc. piept de pui ( aprox 150 gr)
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri sos de soia
  • 100 gr faina
  • 75 gr seminte susan
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Costite de porc la gratar cu miere si sos teriyaki

Am vazut un “rack of ribs” sau niste coaste bestiale de porc intr-o vitrina la o macelarie

0 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Miel de paste din insula Pserimos

Miel de paste din insula Pserimos

Mod de pregatire: Se curata mielul sau pulpa de pielite, grasimea se lasa. Se impaneaza pulpa cu slanina si usturoi. Se unge pulpa

0 voturi    0 comentarii
5h
Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Carnea se spala, se sterge si se impaneaza cu bucatele de usturoi (o capatana) si slaninuta. Se pune intr-o tava si se lasa cateva ore

2 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Fripturi