autor:

ValerieM

» » Fripturi

Pui imbatat in bere

Autor: ValerieM (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 25 iunie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Spala pulpele, taie-le in jumatate apoi freacale bine cu amestecul de condimente (boia iute si dulce, cimbru, sare, piper si jumatate din cantitatea de rozmarin).


Toarna uleiul intr-o tava de cuptor adauga zeama de lamaie si usturoiul zdrobit si apoi taiat felii.Pune pulpele in tava, presara peste rozmarinul ramas si toarna incet printre pulpe toata berea.Acopera vasul cu folie de aluminiu si bag-o la cuptorul incins pentru o ora.Dupa trei sferturi de ora indeparteaza folia si lasa la foc mic inca vreo 20 de minute pana scade sosul.


Ca garnitura eu am facut cartofi umpluti cu branza si a fost super!!!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 27 iunie 2011

    mi-a lasat gura apa! ... si cartoful umplut cu branza ... cred ca ai facut o combinatie minunata! Si chiar ma gandeam ca am niste pui acasa, si mai am si niste bere, deci ..

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 4-5 catei de usturoi
  • 330ml de bere
  • o lingura de rozmarin
  • zeama de la o lamaie
  • o lingurita de boia dulce
  • o lingurita de boia iute
  • 1/2 lingurita de cimbru
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ValerieM

Pastrav rasol cu cartofi natur

Se curata pestele si se spala de cateva ori cu apa rece. L-am presarat cu sare mare si l-am bagat

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste

Ghiveci de legume cu piept de pui

Se spala pieptul de pui si se taie in cuburi dupa care se pune in cratita adanca cu cele 10 linguri

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Se curata cartofii si se taie in felii de 2 cm dupa care se pun intr-un castron cu apa rece si sare.Se

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Maria Markov

Maria Markov (Chef de cuisine)

mi-a lasat gura apa! ... si cartoful umplut cu branza ... cred ca ai facut o combinatie minunata! Si chiar ma gandeam ca am niste pui acasa, si mai am si niste bere, deci ..

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in vasul de yena, uns in avans cu putin

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Cotlet de porc cu cascaval

Cotlet de porc cu cascaval

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele

0 voturi    1 comentariu
35 min
Fripturi