autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui la cuptor

Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Facem un amestec de toate cele mentionate mai sus ,apa, ulei, condimente, amestecul de legume intr-un bol.


Asezam puiul spalat si sters apoi bine intr-un vas termorezistent, eu am folosit vasul roman si de data asta si turnam amestecul peste pui.


Se pune la cuptor pe temperatura maxima, cu vasul acoperit pentru primele 45 de minute. Dupa 45 de minute am luat jos capacul si am mai lasat 30 de minute la 210 grade, stropind puiul din cand in cand cu ulei din tava. Am crestat pieptul cu incizii mici pe ambele parti sa se patrunda mai bine si ii da si un aspect mai frumos. Cu 5 minute inainte de a- l scoate am pus peste el frunze de salvie maruntite, sa ii ramana aroma de salvie.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    O bunatate,se simte aroma pana la mine !

  • Fara foto

    bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Multumesc !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Arata tare apetisant puiul tau,felicitari.

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Multumesc mult de tot, de la asa o gospodina ca si tine, inseamna mult pentru mine !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010

      Ai votul meu,felicitari...Arata grozav...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie deci de un pui intreg
  • 100 ml ulei,100 ml apa
  • o lingurita boia
  • sare
  • piper
  • o lingurita delikat
  • 2-3 linguri de radacinoase in amestec ( eu am pus din cele de la borcan
  • puse de mine
  • care contineau morcov
  • patrunjel si pastranac radacina
  • telina frunze ) cateva frunze de salvie .

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de bucataria-sylviei

Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina

Prepapare : se fierb cartofii in coaja in aburi , presarati cu putina sare de mare grunjoasa. Dupa

3 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Aripioare la cuptor cu legume

Preparare : spalam si stergem aripioarele, le frecam cu sare si pe punem la marinat in sosul facut

16 voturi    10 comentarii
35 min
Fripturi

Taietei de orez cu pui si legume

Pregatim ingredientele , taiem legumele si puiul cubulete. Ciupercile le-am avut uscate si le-am

22 voturi    13 comentarii
15 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate,se simte aroma pana la mine !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

1. Am pus uleiul si ceapa tocata in oala interioara. 2. Am apasat butonul MENU si am selectat programul FRY. Am apasat COOKING TIME

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci la Multicooker

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se apasa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne