autor:

valentina ionita

» » Fripturi

PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Puiul se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei pe afara si in interior,se sareaza,se condimenteaza dupa gust cu piper, si se unge cu putina miere de albine pentru a se rumeni frumos.Apoi se toarna berea neagra ,se adauga boabele de piper, boabele de coriandru ,foile de dafin si se introduce la cuptor pentru a se rumeni frumos...


Se stropeste in permanenta cu sosul din tava.Va avea un gust minunat dulce-amarui.


Pofta buna!

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Noi il facem cu vin alb,usturoi,lamaie,rozmarin ,sare si putin piper.Il legam cu ata la bust si la picioare pt a-si mentine aroma si sa nu se usuce.Crocant in exterior si carnea frageda.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    O bunatate ...

  • mom2rebe

    mom2rebe (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Sidy, cu miere am auzit, ca americanii gatesc cu miere destul de mult, dar si miere si bere nici eu n-am auzit. :)

  • Fara foto

    ramona cerasela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Timp de preparare 20 minute? Mi se pare cam optimist.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

      Valentina sa sti ca nu l-am facut niciodata cu miere sau cu bere...! Dar am sa incerc daca tu spui ca are un gust minunat !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

23 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • ulei de masline sau de care aveti
  • sare,
  • cateva boabe de piper,cateva boabe coriandru
  • 2 foi de dafin
  • o sticla cu bere neagra
  • miere de albine pentru uns puiul

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

5 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

36 voturi    43 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Doina Varga (Chef de cuisine)

O bunatate ...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pasul 2: Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi