autor:

valentina ionita

» » Fripturi

PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui, ulei de masline sau de care aveti, sare,, cateva boabe de piper,cateva boabe coriandru, 2 foi de dafin, o sticla cu bere neagra, miere de albine pentru uns puiul

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

23 voturi

Mod de preparare

Puiul se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei pe afara si in interior,se sareaza,se condimenteaza dupa gust cu piper, si se unge cu putina miere de albine pentru a se rumeni frumos.Apoi se toarna berea neagra ,se adauga boabele de piper, boabele de coriandru ,foile de dafin si se introduce la cuptor pentru a se rumeni frumos...


Se stropeste in permanenta cu sosul din tava.Va avea un gust minunat dulce-amarui.


Pofta buna!

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Noi il facem cu vin alb,usturoi,lamaie,rozmarin ,sare si putin piper.Il legam cu ata la bust si la picioare pt a-si mentine aroma si sa nu se usuce.Crocant in exterior si carnea frageda.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    O bunatate ...

  • mom2rebe

    mom2rebe (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Sidy, cu miere am auzit, ca americanii gatesc cu miere destul de mult, dar si miere si bere nici eu n-am auzit. :)

  • Fara foto

    ramona cerasela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Timp de preparare 20 minute? Mi se pare cam optimist.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

      Valentina sa sti ca nu l-am facut niciodata cu miere sau cu bere...! Dar am sa incerc daca tu spui ca are un gust minunat !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

23 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • ulei de masline sau de care aveti
  • sare,
  • cateva boabe de piper,cateva boabe coriandru
  • 2 foi de dafin
  • o sticla cu bere neagra
  • miere de albine pentru uns puiul

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Friptura de rata cu sos de portocale si arpagic

Spalati bine pulpele si stergeti-le bine cu prosopele de hartie. Se tine carnea la marinat cca 20

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi

O alta modalitate inedita pentru a vopsi ouale de Paste...Doar cu colorant alimentar si orez.

Se adauga in cutiuta cateva linguri de orez si in functie de nuanta si de intensitatea culorii turnati

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Pasta ( Hummus) din seminte de floarea soarelui

Semintele de floarea soarelui (de preferat a se inmuia peste noapte, dar se pot folosi si uscate)

2 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu legume

Doina Varga (Chef de cuisine)

O bunatate ...



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Frigarui asortate

Frigarui asortate

Ttaiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm Ttaiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne,

1 vot    0 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura de rata cu sos de portocale si arpagic

Friptura de rata cu sos de portocale si arpagic

Spalati bine pulpele si stergeti-le bine cu prosopele de hartie. Se tine carnea la marinat cca 20 min.in frigider.Se scot din marinada,se

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi