autor:

valentina ionita

» » Fripturi

PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui, ulei de masline sau de care aveti, sare,, cateva boabe de piper,cateva boabe coriandru, 2 foi de dafin, o sticla cu bere neagra, miere de albine pentru uns puiul

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

23 voturi

Mod de preparare

Puiul se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei pe afara si in interior,se sareaza,se condimenteaza dupa gust cu piper, si se unge cu putina miere de albine pentru a se rumeni frumos.Apoi se toarna berea neagra ,se adauga boabele de piper, boabele de coriandru ,foile de dafin si se introduce la cuptor pentru a se rumeni frumos...


Se stropeste in permanenta cu sosul din tava.Va avea un gust minunat dulce-amarui.


Pofta buna!
Retete
Alte retete din Fripturi

Ficatei de pui la gratar

Spalati ficateii cu apa rece, apoi scurgeti bine apa. Puneti peste ei uleiul de masline, piperul

19 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi

Friptura de gasca exceptionala

Gasca se condimenteaza la interior cu sare si piper mai ales ,din belsug. Gortocala ,merele si

13 voturi    8 comentarii
3h
Fripturi

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Noi il facem cu vin alb,usturoi,lamaie,rozmarin ,sare si putin piper.Il legam cu ata la bust si la picioare pt a-si mentine aroma si sa nu se usuce.Crocant in exterior si carnea frageda.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    O bunatate ...

  • mom2rebe

    mom2rebe (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Sidy, cu miere am auzit, ca americanii gatesc cu miere destul de mult, dar si miere si bere nici eu n-am auzit. :)

  • Fara foto

    ramona cerasela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Timp de preparare 20 minute? Mi se pare cam optimist.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

      Valentina sa sti ca nu l-am facut niciodata cu miere sau cu bere...! Dar am sa incerc daca tu spui ca are un gust minunat !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

23 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • ulei de masline sau de care aveti
  • sare,
  • cateva boabe de piper,cateva boabe coriandru
  • 2 foi de dafin
  • o sticla cu bere neagra
  • miere de albine pentru uns puiul

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita

Salata de sfecla rosie si branza

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ... Taiem branza si

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Flori de salcâm în aluat de clătite de post şi fără gluten

Spălăm florile de salcâm şi le lăsăm să se scurgă de apă şi să se usuce. Preparăm un

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Dulceata din flori de salcam

Se spala in apa rece florile de salcam, se indeparteaza coditele alegand numai florile si se lasa

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Doina Varga (Chef de cuisine)

O bunatate ...



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
"Roast beef " la cuptor, cu sos si ciuperci

"Roast beef " la cuptor, cu sos si ciuperci

Ca felul principal de sarbatorile Pascale am ales" Roast beef "la cuptor, dupa cum vedeti am incercat sa inlocuiesc friptura de miel,

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Miel la cuptor cu garnitura de legume

Miel la cuptor cu garnitura de legume

Carnea se spala, se sterge si se cresteaza. Se freaca bine cu condimente si ulei de masline. Se introduce cateii de usturiu in crestaturi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi