Incepe vremea gratarelor, asa ca putem sa iesim din tiparul cu care eram obisnuiti, adaugand un plus de savoare unei fripturi ce poate parea banala.
Cat timp se pregateste jarul pentru friptura pregatim sosul. Oparim rosiile 3 minute, le decojim si le tocam cu un robot sau le dam prin masina de tocat. Tocam si ardeiul foarte fin sau il dam prin masina de tocat si pe acesta.
Adaugam restul ingredientelor si amestecam pana se omogenizeaza. Il punem la fiert pentru 5 minute, pana incepe sa se ingroase.
In general sosul acesta se serveste rece, din frigider, dar noi il preferam proaspat facut, pe carnea abia prajita la gratar. Daca mergem la picnic, cu siguranta facem sosul inainte sa plecam de acasa si il luam cu noi intr-un borcan sau sticla.
Pofta buna!
Reteta oferita de blogul Divainbucatarie.ro
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii