Se taie pieptul cubulete cu latura de aproximativ 2 cm.Se taie ceapa pestisori, iar ciupercile felii subtiri.Se pune ceapa la calit impreuna cu ciupercile pana prind culoare. Apoi se adauga pieptul de pui. cand si acesta este facut, se adauga smantana si se mai lasa 5-10 minute la fiert.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Va doresc Pofta Buna!
PS Recomand sa fie servit cu mamaliguta, eventual cu cartofi prajiti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii