Dupa ce e gata supa de pui, se scoate carnea fiarta, se portioneaza si se condimenteaza cu piper.
Morcovul ras se caleste in putin ulei, se adauga un polonic de supa, se strecoara zeama peste supa (ca sa-i dea culoarea galbena). Morcovul se amesteca omogen cu ouale si se condimenteaza cu paprika si chili.
Intr-o farfurie puneti faina, in alta pesmetul in care adaugati o lingurita de condimente pentru friptura si o lingurita de usturoi granulat.
Tavaliti bucatile de pui prin: faina, ou cu morcov, apoi prin pesmet. Puneti-le la prajit in ulei incins, cand s-au rumenit bine pe ambele parti, scoateti-le pe hartie absorbanta.
Pana se prajeste carnea, se prepara garnitura. Intr-o tigaie antiaderenta puneti 2 linguri de ulei, morcovii taiati feliute subtiri si bastonase si ceapa taiata fasii subtiri. Dupa 5 minute adaugati feliile de cartof si 1-2 polonice de zeama din supa. Lasati pe foc mic 15 minute. La urma adaugati frunzele de spanac taiate fasii (pentru culoare). Dupa inca 2-3 minute este gata.
Condimentati si asezati garnitura pe platou si langa ea bucatile de pui. Garnisiti cu patrunjel verde si serviti cu salata de rosii, castraveti si ceapa sau salata verde.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii