Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla.
Se ia usturoiul se curata se taie in graunti in 2 sau in 3 daca sunt mai mari, se fac in pui buzunarele in care se introduce usturoiul. Se condimenteaza puiul dupa gust dulce sau picant, se mai poate adauga busuioc, se pune pe sticla si se introduce cu tot cu sticla intr-o oala in care se pune apa si se da la cuptor. Cand incepe sa lase sos in oala din acest sos cu ajutorul unei linguri se stropeste puiul, daca mai este nevoie sa mai adauga apa in oala.
Se poate servi cu sos de oua si mustar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii