autor:

Manuela_Cozma

» » Fripturi

Pui pe sticla la cuptor

Autor: Manuela_Cozma (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare




•se spala puiul si se pune in vasul unde au fost amestecate toate ingredientele. se lasa la rece vreo jumatate de zi. se baga puiul pe o sticla de jumatate de sticla, care se umple cu sosul facut pentru pui;






•se mai lasa putin din sos pentru a se unge puiul din 30 in 30 de minute, cand este la cuptor;






•puiul se cresteaza si se pun jumatati de usturoi; aseaza puiul in picioare intr-o tava si se introduce la cuptor la 180 grade pentru 1h 30 minute



  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dinu Sabadac , 11 decembrie 2013

    nu e prea clar modul in care se foloseste sticla

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • &bull250 ml bere/vin alb
  • &bull2 linguri ulei
  • &bull1 lingurita zeama lamaie
  • &bull2 lingurite sos tabasco
  • &bull2 lingurite sos ardei iuti
  • &bullsare
  • &bullpiper
  • &bull1 varf lingurita nucsoara
  • &bullboia dulce
  • &bullrozmarin
  • &bullcimbru
  • &bull½ capatana usturoi
  • &bull1 lingurita sos worchestershire
  • &bull1 lingurita sos soia.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Manuela_Cozma

Drob de pui cu bureti de padure

•ceapa se taie in 4 iar usturoiul in 2 si se calesc pentru 2 - 3 minute in putin ulei; •ouale

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Sarmale in foi de varza murata

• ceapa se toaca marunt si morcovii se dau prin razatoare. se calesc. spre sfarsit se adauga

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Salata de bureti cu maioneza

• eu am facut din cca 1 kg de bureti, ½ capatana usturoi si vreo 6 linguri de maioneza.

0 voturi    0 comentarii
30h
Salate reci
Fara foto

Dinu Sabadac

nu e prea clar modul in care se foloseste sticla

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Carnea spalata putin in apa rece si stearsa cu un prosop curat de bucatarie se « maseaza » bine cu putin ulei de masline, piper proaspat

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

Carnea se portioneaza in asa fel incat sa fie bucati subtiri, de marime mai mare pe care le taiem fasii, in trei , dar nu de tot, lasandu-le

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi