autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

PUI SHANGHAI

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
- doi piepti de pui dezosati, - 3 oua, - 200 ml lapte, - 50 g faina, - doua linguri cu mustar, - condimente: sare, piper, putina boia de ardei, - ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

12 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii si apoi in fasii de aproximativ sase centimetri latime. Intr-un vas se amesteca toate ingredientele (in afara de pui).


Se adauga cata faina este nevoie pentru a se obtine o solutie de consistenta smantanii. In aceasta compozitie se scufunda bucatile de pui.


Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea pe ambele parti.


Se servesc cu orez usor condimentat.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Apetisant.

  • Fara foto

    ciprian , 14 februarie 2009

    Se pun in uleiul incins, dupa ce in prealabil a fost trecut si prin susan, si in compozitie se poate adauga sos de soia.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 iunie 2008

    Se poate servi si cu cartofi noi, e foarte bun...

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

12 voturi

Ingrediente

  • - doi piepti de pui dezosati
  • - 3 oua
  • - 200 ml lapte
  • - 50 g faina
  • - doua linguri cu mustar
  • - condimente: sare
  • piper
  • putina boia de ardei
  • - ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anda M.

Pizza cu bacon

Se amesteca intr-un vas drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul pana devine

4 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive

Spaghete cu carne

Se prajeste carnea in ulei. Se zdrobeste usturoiul si se pune peste carne. Ceapa si morcovul se

14 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Sufleu de conopida

Se ia conopida, se rupe in buchetele si atunci cand fierbe apa cu sare se pune in ea si se fierbe.

3 voturi    3 comentarii
50 min
Aperitive

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisant.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in varza dulce

Sarmalute in varza dulce

Varza se desface in foi si se opareste in apa fiarta cu sare. Se spala orezul in mai multe ape. Carnea tocata se amesteca impreuna

2 voturi    0 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se fierb cartofii in coaja, iar cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete. Se taie felii suncuta taraneasca

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne