autor:

Fara foto

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

PUI SHANGHAI

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii si apoi in fasii de aproximativ sase centimetri latime. Intr-un vas se amesteca toate ingredientele (in afara de pui).


Se adauga cata faina este nevoie pentru a se obtine o solutie de consistenta smantanii. In aceasta compozitie se scufunda bucatile de pui.


Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea pe ambele parti.


Se servesc cu orez usor condimentat.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Apetisant.

  • Fara foto

    ciprian , 14 februarie 2009

    Se pun in uleiul incins, dupa ce in prealabil a fost trecut si prin susan, si in compozitie se poate adauga sos de soia.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 iunie 2008

    Se poate servi si cu cartofi noi, e foarte bun...

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

12 voturi

Ingrediente

  • - doi piepti de pui dezosati
  • - 3 oua
  • - 200 ml lapte
  • - 50 g faina
  • - doua linguri cu mustar
  • - condimente: sare
  • piper
  • putina boia de ardei
  • - ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anda M.

Pizza cu bacon

Se amesteca intr-un vas drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul pana devine

4 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Spaghete cu carne

Se prajeste carnea in ulei. Se zdrobeste usturoiul si se pune peste carne. Ceapa si morcovul se

14 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Sufleu de conopida

Se ia conopida, se rupe in buchetele si atunci cand fierbe apa cu sare se pune in ea si se fierbe.

3 voturi    3 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisant.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de pui cu masline si legume

Musaca de pui cu masline si legume

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie, dar nu foarte mult,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini carnea in plus. Se bate putin carnea,

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne