Piepul de pui se taie fidelute, ciupercile le taiem in patru, ceapa se taie marunt, castravetii murati de marimea degetului mic... La inceput calim foarte putin ceapa, pana devine sticloasa, apoi adaugam pieptul de pui ,punem piper si sare iar cand pieptul de pui a prins culoarea alba, adaugam ciupercile, totul se lasa cam 10 minute la foc, fara apa.
Se adauga castravetii deja taiati si se lasa la fiert pana cand carnea e suficient de moale, moment in care adaugam branza topita, smantana si busuiocul. Toate vor clocotii cam 5 minute si nu uitam sa amestecam continuu. Se poate servi cu un piure de cartofi sau cu sfecla rosie...depinde de gusturile fiecaruia.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii