Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste foarte putin intr-o tigaie cu ulei incins (doar pana isi schimba culoarea). Carnea toacata se caleste si ea foarte putin in ulei, dupa care se amesteca cele doua compozitii. Ouale fierte se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta si se amesteca cu ficatul si carnea calite, apoi se adauga, verdeata tocata, ceapa verde taiata si ea marunt, sare, piper, si ouale crude batute separat albusurile de galbenusuri.
Se amesteca usor sa nu se sparga albusurile si se adauga pesmet astfel incat compozitia sa fie cam ca si cea de chec(nu puneti f mult pesmet pt ca va fi foarte uscata umplutura). Puiul se condimenteaza pe dinauntru cu delicat, se pune umplutura, se coase, se unge cu untura si se pune in tava. Se adauga in tava 1 cana cu apa cu care pe parcursul coacerii se va stropi puiul. Se da la cuptor 1 ora. Daca apa din tava scade se mai poate adauga pe parcurs. La sfarsit se poate stropi puiul cu putin vin.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii