Se sterge puiul in interior cu hartie de bucatarie;
Pregatim umplutura in modul urmator:feliile de paine inmuiate in lapte cam o jumatate de pahar se amesteca cu rosiile uscate ,oul,sartea,piperul macinat ,adaugam ceapa calita in prealabil cu baconul sau sunca de praga,umplem puiul dupa care trecem la inchiderea acestuia cu ata de bucatarie,legandu-l de picioare in modul acesta nu permite iesirea umpluturii,si in acelasi timop de gat;
Asezam puil in tava ,ungem cu uleiul de masline,adaugam alaturi rosmarin si usturoi;
Introducem puiul in cuptorul incins 220°C timp de 15 minute,pana ce incepe sa se coloreze,dupa care micsoram temperatura 180°C adaugam paharul de vin si untul topit si-l introducem o ora in cuptor:
Intre timp cu o lingura ungem puiul cu sucul din tava,si completam coacerea;
In functie de dimensiunea puiului decidem daca este necesara preliungirea coacerii;
Servim puiul taiat felii alaturi de o garnitura la alegerea dvs
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii