autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de caprioara la tava

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 - 1 1/2 kg pulpa de caprioara, 100 g slanina, 2-3 linguri vin, sare. Pentru marinata: un pahar de vin, 1 pahar de otet de vin, o lingura untdelemn, 2 cepe un morcov, 1/2 telina, 2-3 fire cimbru, 2-3 foi de dafin, sare, 10 boabe piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

45 voturi

Mod de preparare

Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai gustoaa insa daca inainte de a o pune la tava carnea a stat cateva ore in marinata.


Se asaza in tava o bucata de pulpa impanata cu felioare de slanina.


Se unge cu untdelemn si se adauga, la fript, cate o lingura-doua din zeama marinatei. Cand carnea este frageda si bine rumenita, se taie felii si se asaza pe farfurie.


Sosului din tava i se mai adauga 2-3 linguri de vin, se fierbe impreuna si se serveste in sosiera.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Medalion de caprioara cu sos de mure

Muschiul de caprioara se curata de pielite, se spala,se taie in felii de 2 cm. Se sterg feliile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu afumatura

Intr-o cratita in care am pus putin ulei la incins se caleste ceapa si ardeiul taiate marunt.Afumatura

29 voturi    19 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • ValerieM

    ValerieM (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2011

    Foarte buna! Multumim de reteta!

  • Fara foto

    dani , 03 august 2009

    Am facut-o si eu e foarte bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Un deliciu...,mi s-a facut o pofta...

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

45 voturi

Ingrediente

  • 1 - 1 1/2 kg pulpa de caprioara
  • 100 g slanina
  • 2-3 linguri vin
  • sare. Pentru marinata: un pahar de vin
  • 1 pahar de otet de vin
  • o lingura untdelemn
  • 2 cepe un morcov
  • 1/2 telina
  • 2-3 fire cimbru
  • 2-3 foi de dafin
  • sare
  • 10 boabe piper

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

ValerieM (Chef de cuisine)

Foarte buna! Multumim de reteta!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Gulii umplute

Gulii umplute

Se curata guliile de frunze apoi se spala ,se sterg,li se taie cu capacel deasupra apoi scoatem miezul cu ajutorul unei lingurite.Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Gasca umpluta cu ciuperci

Gasca umpluta cu ciuperci

Bobocul de gasca curatat de fulgi,parlit si spalat se curata de intestine,se lasa intreg facand o incizie doar pe burta.Se opreste pipota

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne