autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de caprioara la tava

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 - 1 1/2 kg pulpa de caprioara, 100 g slanina, 2-3 linguri vin, sare. Pentru marinata: un pahar de vin, 1 pahar de otet de vin, o lingura untdelemn, 2 cepe un morcov, 1/2 telina, 2-3 fire cimbru, 2-3 foi de dafin, sare, 10 boabe piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

45 voturi

Mod de preparare

Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai gustoaa insa daca inainte de a o pune la tava carnea a stat cateva ore in marinata.


Se asaza in tava o bucata de pulpa impanata cu felioare de slanina.


Se unge cu untdelemn si se adauga, la fript, cate o lingura-doua din zeama marinatei. Cand carnea este frageda si bine rumenita, se taie felii si se asaza pe farfurie.


Sosului din tava i se mai adauga 2-3 linguri de vin, se fierbe impreuna si se serveste in sosiera.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Piept de curcan Shanghai

Spalam bine pieptul de curcan si il taiam in fasii lungi sau in bucatele. Batem ouale impreuna

19 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Sarmalute cu carne de pui

Se amesteca carnea tocata cu orezul, ceapa tocata, condimentele si se umplu frunzele de sarmale.

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • ValerieM

    ValerieM (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2011

    Foarte buna! Multumim de reteta!

  • Fara foto

    dani , 03 august 2009

    Am facut-o si eu e foarte bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Un deliciu...,mi s-a facut o pofta...

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

45 voturi

Ingrediente

  • 1 - 1 1/2 kg pulpa de caprioara
  • 100 g slanina
  • 2-3 linguri vin
  • sare. Pentru marinata: un pahar de vin
  • 1 pahar de otet de vin
  • o lingura untdelemn
  • 2 cepe un morcov
  • 1/2 telina
  • 2-3 fire cimbru
  • 2-3 foi de dafin
  • sare
  • 10 boabe piper

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

ValerieM (Chef de cuisine)

Foarte buna! Multumim de reteta!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Amestec mexican cu pui

Amestec mexican cu pui

Calim ceapa tocata, adaugam in continuare ardeiul cubulete, carnea și apoi legumele. Urmeaza condimentele și apa cat sa acopere ciocanelele.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel cu cocos de tara

Ostropel cu cocos de tara

Deoarece carne de pasare de casa fierbe mai greu. Eu portionez cocos/gaina , spal carnea bine si o pun la fiert aproape 1 si 30 minute.

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne