autor:

autor

» » Fripturi

Pulpa de curcan la tava

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o pulpa de curcan de 1 kg., 3 oua fierte, o ceapa, piper, sare, mazare din conserva, 4-5 cepe de arpagic

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Se desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea.


Se da cu putina sare si piper. asza pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari, se curata de coaja si taiate in jumatati.


Se ruleaza friptura, se leaga frumos cu ata din bumbac, se stropeste cu ulei si se pune in tava cu grasime si putina apa la cuptor. Din timp in timp se stropeste friptura cu sosul din tava si se intoarce sa se rumeneasca. Mazarea se pune alaturi pe acelasi platou cu friptura, in mici tarte, intercalind si cepele de arpagic, care s-au aurit in putina grasime.


Se indeparteaza ata de legatura si se taie friptura in felii.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • o pulpa de curcan de 1 kg.
  • 3 oua fierte
  • o ceapa
  • piper
  • sare
  • mazare din conserva
  • 4-5 cepe de arpagic

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pasare cu vin in punga de copt

Pasare cu vin in punga de copt

Bucatile de pasare spalate si curatate de piele le punem intr-un vas turnam vinul si adaugam cuisoare enibahar 1foaie de dafin si le

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Rulada de porc cu sos pikant de prune

Rulada de porc cu sos pikant de prune

Scoateti samburii din prunele proaspete si blendati-le impreuna cu menta proaspata; Puneti vinul la redus pe foc, impreuna cu stelutele

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi