autor:

autor

» » Fripturi

Pulpa de curcan la tava

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o pulpa de curcan de 1 kg., 3 oua fierte, o ceapa, piper, sare, mazare din conserva, 4-5 cepe de arpagic

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Se desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea.


Se da cu putina sare si piper. asza pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari, se curata de coaja si taiate in jumatati.


Se ruleaza friptura, se leaga frumos cu ata din bumbac, se stropeste cu ulei si se pune in tava cu grasime si putina apa la cuptor. Din timp in timp se stropeste friptura cu sosul din tava si se intoarce sa se rumeneasca. Mazarea se pune alaturi pe acelasi platou cu friptura, in mici tarte, intercalind si cepele de arpagic, care s-au aurit in putina grasime.


Se indeparteaza ata de legatura si se taie friptura in felii.

Retete
Alte retete din Fripturi

Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi

Snitelele prajite sau coapte se lasa sa se raceasca, dupa care se taie fasii subtiri.Aceste fasii

19 voturi    14 comentarii
3h
Fripturi

Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.

Punem carnea de curcan, la gratar cu capac, care se face in circa 25-30 minute, chiar si mai

7 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • o pulpa de curcan de 1 kg.
  • 3 oua fierte
  • o ceapa
  • piper
  • sare
  • mazare din conserva
  • 4-5 cepe de arpagic

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Piept de pui cu seminţe

Piept de pui cu seminţe

Curăţaţi şi tăiaţi bucăţi pieptul de pui. Spălaţi şi tocaţi prazul, feniculul, apio, ardeiul şi mărarul. Puneţi două

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Aripioare glazurate cu legume picante

Aripioare glazurate cu legume picante

In tigaia wok pui uleiul si il incingi. Toci morcovii fierti cubulete si ii amesteci cu mazarea si porumbul, dupa care le pui in tigaie

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi