autor:

autor

» » Fripturi

Pulpa de curcan la tava

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea.


Se da cu putina sare si piper. asza pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari, se curata de coaja si taiate in jumatati.


Se ruleaza friptura, se leaga frumos cu ata din bumbac, se stropeste cu ulei si se pune in tava cu grasime si putina apa la cuptor. Din timp in timp se stropeste friptura cu sosul din tava si se intoarce sa se rumeneasca. Mazarea se pune alaturi pe acelasi platou cu friptura, in mici tarte, intercalind si cepele de arpagic, care s-au aurit in putina grasime.


Se indeparteaza ata de legatura si se taie friptura in felii.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • o pulpa de curcan de 1 kg.
  • 3 oua fierte
  • o ceapa
  • piper
  • sare
  • mazare din conserva
  • 4-5 cepe de arpagic

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Costite de porc la gratar cu miere si sos teriyaki

Am vazut un “rack of ribs” sau niste coaste bestiale de porc intr-o vitrina la o macelarie

0 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Carnea spalata putin in apa rece si stearsa cu un prosop curat de bucatarie se « maseaza » bine cu putin ulei de masline, piper proaspat

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

Carnea se portioneaza in asa fel incat sa fie bucati subtiri, de marime mai mare pe care le taiem fasii, in trei , dar nu de tot, lasandu-le

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi