autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpa de miel la cuptor

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
1 pulpa de miel de 1,5 kg, 300 ml vin, 300 ml apa, condimente pentru miel sau pentru carnati (piper alb, negru, coriandru, ceapa, cimbru, sare s.a.), 2 capatani de usturoi, 2 rosii.

Dificultate: Medie Timp: 5h

9 voturi

Mod de preparare

Pe pulpa de miel spalata se cresteaza cu cutitul 2 santuri pe ambele parti. In santurile formate punem cateii de usturoi, rosiile taiate si condimentam. Pulpa o asezam in vasul yena si adaugam apa si vin. Acoperim vasul yena cu capacul si punem in cuptor la foc iute. Dupa jumatate de ora intoarcem pulpa pe cealalta parte. Acoperim cu capacul si punem la cuptor. Peste 30 minute intorcem pulpa pe cealalta parte si punem la cuptor fara capac.


Se rumeneste dupa gust.


Se serveste calda.
Retete
Alte retete din Fripturi

Pulpa de miel la cuptor

Se fac mici buzunare in pulpa in care se introduc mici rondele de usturoi. Se pune in tava, se adauga

14 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Pulpa de miel cu ciuperci la cuptor

Pulpa de miel o parlim putin pe flacara aragazului, pe toate partile, apoi o spalam. Ceapa si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2009

    Arata minunat fripturica ta...Si eu folosesc vin la friptura,o fragezeste ,ii da un gust grozav...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    Este foarte gustoasa cu vin, o face frageda.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2009

    Si eu folosesc vin, da un gust deosebit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 august 2009

      Cred ca este foarte delicioasa reteta!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 august 2009

      Fetelor...puneti condimente naturale, nu toate amestecurile ce se gasesc in comert si contin o multime de E-uri !!! Mihaela, felicitari pentru reteta...eu inca nu am incercat sa fac cu vin, dar...merita incercat !!!

    • Fara foto

      MIHAELA BADEA (Chef de cuisine) , 23 iulie 2008

      In loc de piper mai binem punem condimente pt friptura de miel.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

5h

9 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel de 1,5 kg
  • 300 ml vin
  • 300 ml apa
  • condimente pentru miel sau pentru carnati (piper alb
  • negru
  • coriandru
  • ceapa
  • cimbru
  • sare s.a.)
  • 2 capatani de usturoi
  • 2 rosii.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76

Ficatei rosii

Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit la foc mic. Se intorc pe partea cealalta si in mijlocul

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Budinca de orez cu ficat

Oul se bate bine impreuna cu sarea. Orezul fiert se adauga in ou si se amesteca bine. Se unge un

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

15 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata minunat fripturica ta...Si eu folosesc vin la friptura,o fragezeste ,ii da un gust grozav...



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Confit de rata

Confit de rata

Au trecut câteva zile de când am împlinit...un număr de ani! E ciudat cum trece timpul fără măcar să privească

0 voturi    0 comentarii
7h 30 min
Fripturi
Piept de pui cu parmezan

Piept de pui cu parmezan

Mai putin, inseamna mai mult. Intotdeauna prefer mancarurile cu ingrediente mai putine. Pieptul de pui l-am taiat pe jumatate, l-am

0 voturi    0 comentarii
20 min
Fripturi