autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpa de miel la cuptor

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
1 pulpa de miel de 1,5 kg, 300 ml vin, 300 ml apa, condimente pentru miel sau pentru carnati (piper alb, negru, coriandru, ceapa, cimbru, sare s.a.), 2 capatani de usturoi, 2 rosii.

Dificultate: Medie Timp: 5h

9 voturi

Mod de preparare

Pe pulpa de miel spalata se cresteaza cu cutitul 2 santuri pe ambele parti. In santurile formate punem cateii de usturoi, rosiile taiate si condimentam. Pulpa o asezam in vasul yena si adaugam apa si vin. Acoperim vasul yena cu capacul si punem in cuptor la foc iute. Dupa jumatate de ora intoarcem pulpa pe cealalta parte. Acoperim cu capacul si punem la cuptor. Peste 30 minute intorcem pulpa pe cealalta parte si punem la cuptor fara capac.


Se rumeneste dupa gust.


Se serveste calda.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2009

    Arata minunat fripturica ta...Si eu folosesc vin la friptura,o fragezeste ,ii da un gust grozav...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    Este foarte gustoasa cu vin, o face frageda.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2009

    Si eu folosesc vin, da un gust deosebit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 august 2009

      Cred ca este foarte delicioasa reteta!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 august 2009

      Fetelor...puneti condimente naturale, nu toate amestecurile ce se gasesc in comert si contin o multime de E-uri !!! Mihaela, felicitari pentru reteta...eu inca nu am incercat sa fac cu vin, dar...merita incercat !!!

    • Fara foto

      MIHAELA BADEA (Chef de cuisine) , 23 iulie 2008

      In loc de piper mai binem punem condimente pt friptura de miel.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

5h

9 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel de 1,5 kg
  • 300 ml vin
  • 300 ml apa
  • condimente pentru miel sau pentru carnati (piper alb
  • negru
  • coriandru
  • ceapa
  • cimbru
  • sare s.a.)
  • 2 capatani de usturoi
  • 2 rosii.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Mihaela76

Ficatei rosii

Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit la foc mic. Se intorc pe partea cealalta si in mijlocul

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Budinca de orez cu ficat

Oul se bate bine impreuna cu sarea. Orezul fiert se adauga in ou si se amesteca bine. Se unge un

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

15 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata minunat fripturica ta...Si eu folosesc vin la friptura,o fragezeste ,ii da un gust grozav...



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Kalua Pig

Kalua Pig

Este o reteta traditionala din Hawai, in care carnea este preparata, mult timp, intr-o groapa adanca , captusita cu pietre, care retin

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Curatam si spalam prepelitele(erau foarte tinere si nu necesita sa le marinam), inlaturam excesul de apa prin tamponare si le lasam

1 vot    0 comentarii
40 min
Fripturi