autor:

Gustul din bucatarie

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu legume la cuptor

Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 octombrie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Spalam pulpa de porc si o punem la prajit in tigaie 5 minute, pe fiecare parte, pana isi schimba culoarea.


Legumele se toaca nu foarte marunt si se pun la calit dupa cum urmeaza : intai ceapa cu ardeiul, apoi dovlecelul. Nu lasam foarte mult la calit pentru a nu se inmuia legumele.


Pulpa de porc se cresteaza, o impanam cu usturoi, presaram sare si piper si o asezam in tava.


Peste pulpa adaugam si legumele calite cat si rosiile cubulete cu tot cu sucul lor. Acoperim cu folie de aluminiu si introducem la cuptor. Lasam 30 de minute, timp in care intoarcem carnea de pe o parte pe alta. Aveti grija la aburul care iese cand ridicati folia de aluminiu.


Dupa cele 30 de minute se scoate folia si lasam sa se rumeneasca (aprox 30 de minute depinde de cuptor). Punem patrunjel verde.


Pofta buna!

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Gustul din bucatarie

    Gustul din bucatarie (Chef de cuisine) , 28 iulie 2014

    Ma bucur ca va place!

  • Fara foto

    Alina Nicoleta Oprea , 10 iulie 2014

    A iesit fff bun,va spun eu:D

  • Fara foto

    Alexandra Ionita , 10 iulie 2014

    incerc sa o gatesc si va spun cum a iesit

    • Gustul din bucatarie

      Gustul din bucatarie (Chef de cuisine) , 01 februarie 2014

      Eu zic ca merita incercata :)

    • Fara foto

      Daniel Nica , 26 ianuarie 2014

      interesant

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 1 -2 dovlecei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu / verde
  • 1 cutie rosii cubulete in suc de rosii
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Gustul din bucatarie

Carne de porc cu legume la cuptor

Incepem prin a spala carnea foarte bine. Eu, in prealabil, am tinut-o in apa rece pentru a se mai

1 vot    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Salata cu piept de pui, telina si maioneza

Fierbeti pieptul de pui adaugand in apa putina sare si putin cimbru. Dupa ce s-a racit il taiem in

5 voturi    5 comentarii
2h
Salate cu carne

Menemen

Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se pune la calit intr-o tigaie. Avem grija sa amestecam pentru

0 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)

Ma bucur ca va place!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu bere si legume

Tocanita de porc cu bere si legume

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare de limba cu praz si masline

Mancare de limba cu praz si masline

Limba se pune la fiert impreuna cu condimentele. Dupa fierbere se toaca marunt si se indeparteaza toate pielitele. Separat, se caleste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne