autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpa de porc la cuptor

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

In uleiul cald se aseaza bucata de pulpa si se lasa sa se prajeasca in suc prorpiu pe ambele parti. Apoi se da focul la mic si se adauga paharul cu apa, ceapa taiata in patru, piper, cimbru si usturoiul.


Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana scade apa (in jur de 30 minute).


Se adauga vinul si se muta cratita in cuptorul incalzit.


Se coace la foc mediu timp de 30 minute, avand grija sa se intoarca pentru a se rumeni pe ambele parti.


Se serveste calda.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Super.

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc,1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Mihaela76

Ficatei rosii

Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit la foc mic. Se intorc pe partea cealalta si in mijlocul

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Budinca de orez cu ficat

Oul se bate bine impreuna cu sarea. Orezul fiert se adauga in ou si se amesteca bine. Se unge un

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Omleta cu cremvusti

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si

1 vot    6 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Super.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
File de vita cu sos de gorgonzola

File de vita cu sos de gorgonzola

Pune brânza gorgonzola într-o tigaie fără ulei și mărunțește-o cu ajutorul unei linguri de lemn (1) (dacă vrei, o

1 vot    0 comentarii
20 min
Fripturi
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Carnea spalata putin in apa rece si stearsa cu un prosop curat de bucatarie se « maseaza » bine cu putin ulei de masline, piper proaspat

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi