festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpa de porc la cuptor

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

In uleiul cald se aseaza bucata de pulpa si se lasa sa se prajeasca in suc prorpiu pe ambele parti. Apoi se da focul la mic si se adauga paharul cu apa, ceapa taiata in patru, piper, cimbru si usturoiul.


Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana scade apa (in jur de 30 minute).


Se adauga vinul si se muta cratita in cuptorul incalzit.


Se coace la foc mediu timp de 30 minute, avand grija sa se intoarca pentru a se rumeni pe ambele parti.


Se serveste calda.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Super.

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc,1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Mihaela76

Ficatei rosii

Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit la foc mic. Se intorc pe partea cealalta si in mijlocul

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Budinca de orez cu ficat

Oul se bate bine impreuna cu sarea. Orezul fiert se adauga in ou si se amesteca bine. Se unge un

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

14 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Super.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate. Dupe ce le-am scos din marinada

1 vot    0 comentarii
2h
Fripturi
Beef Wellington

Beef Wellington

Aceasta reteta este o legenda a bucatariei englezesti si poarta numele unui duce. Se spune ca preparatul este numit in cinstea ducelui

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi