autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpa de porc la cuptor

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2010

Ingrediente
.o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g), .1 morcov, .2-3 catei de usturoi, .2 rosii, .1 ceasca cu vin alb, .piper boabe, .frunze de dafin, .sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii ,ca sa se patrunda mai bine,se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas in care am pus un pahar de apa si vinul. da la cuptor acoperind vasul cu o folie de aliminiu.Cand carnea este bine patrunsa , se scoate tava si se adauga morcovul taiat rondele,usturoiul taiat, rosiile taiate si ele,piperul boabe si frunza de dafin.


Se da la cuptor , se stropeste din cand in cand cu sosul din vas si se tine pana se rumeneste.


Se scoate din cuptor si se serveste calda alaturi de o garnitura(eu am folosit pilaf) si se stropeste cu sosul din vas.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 martie 2013

    Foarte gustoasa si arata atat de bine!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Ce bunaciune, Medi!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Este o friptura foarte gustoasa si frageda!

    • Fara foto

      maria mihalache , 28 mai 2010

      Asa este Camelia.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Buna fripturica la cuptor!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Ramona!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Eugen!Este o reteta pe cat de usoara pe atat de buna.Te mai astept.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Valentina!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Delicioasã!!!*****

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Nici un motiv ca o pulpa de porc pregatita dupa reteta ta, sa nu iasa buna ! Ai pus tote ingredientele, ai folosit cele mai indicate metode de preparare, asa ca ???. Poate ca celui care o va face ii va trebui sa si puna suflet in tot demersul lui , ca si tine, nu ?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      O bunatate fripturica ta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • .o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g)
  • .1 morcov
  • .2-3 catei de usturoi
  • .2 rosii
  • .1 ceasca cu vin alb
  • .piper boabe
  • .frunze de dafin
  • .sare,piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de maria mihalache

Pasta de ardei iuti

Curatam ardeii de cotoare, lasand insa semintele. Se pun intr-un castron si adaugam sarea. Amestecam. Acoperim

1 vot    1 comentariu
2h 10 min
Conserve si muraturi

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Cozonac felii cu scortisoara

Sfaramam drojdia si o amestecam cu o lingurita de zahar. Luam circa 100 g faina,facem o adancitura

2 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Dulciuri diverse

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa si arata atat de bine!



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pasare cu vin in punga de copt

Pasare cu vin in punga de copt

Bucatile de pasare spalate si curatate de piele le punem intr-un vas turnam vinul si adaugam cuisoare enibahar 1foaie de dafin si le

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Rulada de porc cu sos pikant de prune

Rulada de porc cu sos pikant de prune

Scoateti samburii din prunele proaspete si blendati-le impreuna cu menta proaspata; Puneti vinul la redus pe foc, impreuna cu stelutele

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi