autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpa de porc la cuptor

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2010

Ingrediente
.o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g), .1 morcov, .2-3 catei de usturoi, .2 rosii, .1 ceasca cu vin alb, .piper boabe, .frunze de dafin, .sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii ,ca sa se patrunda mai bine,se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas in care am pus un pahar de apa si vinul. da la cuptor acoperind vasul cu o folie de aliminiu.Cand carnea este bine patrunsa , se scoate tava si se adauga morcovul taiat rondele,usturoiul taiat, rosiile taiate si ele,piperul boabe si frunza de dafin.


Se da la cuptor , se stropeste din cand in cand cu sosul din vas si se tine pana se rumeneste.


Se scoate din cuptor si se serveste calda alaturi de o garnitura(eu am folosit pilaf) si se stropeste cu sosul din vas.
Retete
Alte retete din Fripturi

Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar

Carnea se condimenteaza, se aseaza intr-un vas de ceramica in care am pus ulei. Presaram boabele

5 voturi    0 comentarii
50 min
Fripturi

Pulpa de porc la cuptor

Spalam pulpa de porc, o asezam pe niste servetele si o stergem de apa. Intr-un bol amestecam sare,

1 vot    0 comentarii
3h
Fripturi

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 martie 2013

    Foarte gustoasa si arata atat de bine!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Ce bunaciune, Medi!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Este o friptura foarte gustoasa si frageda!

    • Fara foto

      maria mihalache , 28 mai 2010

      Asa este Camelia.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Buna fripturica la cuptor!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Ramona!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Eugen!Este o reteta pe cat de usoara pe atat de buna.Te mai astept.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Valentina!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Delicioasã!!!*****

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Nici un motiv ca o pulpa de porc pregatita dupa reteta ta, sa nu iasa buna ! Ai pus tote ingredientele, ai folosit cele mai indicate metode de preparare, asa ca ???. Poate ca celui care o va face ii va trebui sa si puna suflet in tot demersul lui , ca si tine, nu ?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      O bunatate fripturica ta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • .o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g)
  • .1 morcov
  • .2-3 catei de usturoi
  • .2 rosii
  • .1 ceasca cu vin alb
  • .piper boabe
  • .frunze de dafin
  • .sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache

Prajitura cu caise si iaurt

Intr-un bol punem la mixat ouale impreuna cu praful de sare si zaharul pe care il adaugam in ploaie..Mixam

3 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Budinca cu fidea si branza de vaci

Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam fideaua.Din momentul fierberii

3 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza

Ardei iuti ciresica in otet

Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g. In fiecare borcan turnam cate 75

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa si arata atat de bine!



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
"Roast beef " la cuptor, cu sos si ciuperci

"Roast beef " la cuptor, cu sos si ciuperci

Ca felul principal de sarbatorile Pascale am ales" Roast beef "la cuptor, dupa cum vedeti am incercat sa inlocuiesc friptura de miel,

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Miel la cuptor cu garnitura de legume

Miel la cuptor cu garnitura de legume

Carnea se spala, se sterge si se cresteaza. Se freaca bine cu condimente si ulei de masline. Se introduce cateii de usturiu in crestaturi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi