autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpa de porc la cuptor

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii ,ca sa se patrunda mai bine,se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas in care am pus un pahar de apa si vinul. da la cuptor acoperind vasul cu o folie de aliminiu.Cand carnea este bine patrunsa , se scoate tava si se adauga morcovul taiat rondele,usturoiul taiat, rosiile taiate si ele,piperul boabe si frunza de dafin.


Se da la cuptor , se stropeste din cand in cand cu sosul din vas si se tine pana se rumeneste.


Se scoate din cuptor si se serveste calda alaturi de o garnitura(eu am folosit pilaf) si se stropeste cu sosul din vas.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 martie 2013

    Foarte gustoasa si arata atat de bine!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Ce bunaciune, Medi!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Este o friptura foarte gustoasa si frageda!

    • Fara foto

      maria mihalache , 28 mai 2010

      Asa este Camelia.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Buna fripturica la cuptor!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Ramona!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Eugen!Este o reteta pe cat de usoara pe atat de buna.Te mai astept.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Valentina!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Delicioasã!!!*****

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Nici un motiv ca o pulpa de porc pregatita dupa reteta ta, sa nu iasa buna ! Ai pus tote ingredientele, ai folosit cele mai indicate metode de preparare, asa ca ???. Poate ca celui care o va face ii va trebui sa si puna suflet in tot demersul lui , ca si tine, nu ?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      O bunatate fripturica ta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • .o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g)
  • .1 morcov
  • .2-3 catei de usturoi
  • .2 rosii
  • .1 ceasca cu vin alb
  • .piper boabe
  • .frunze de dafin
  • .sare,piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de maria mihalache

Spaghete la cuptor cu chiftelute picante

Reteta pentru chiftelute o gasiti aici http://mmihalache.blogspot.ro/2013/12/chiftele-picante.html. Fierbem

7 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Retete cu paste de la bloggeri

Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie

1 vot    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Bucatile de peste(groase de circa 2,5-3 cm)se curata de solzi, se spala si apoi se lasa la scurs. Fiecare

32 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa si arata atat de bine!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat si sare. Intr-o tigaie teflonata

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi