autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpa de porc la cuptor

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2010

Ingrediente
.o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g), .1 morcov, .2-3 catei de usturoi, .2 rosii, .1 ceasca cu vin alb, .piper boabe, .frunze de dafin, .sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii ,ca sa se patrunda mai bine,se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas in care am pus un pahar de apa si vinul. da la cuptor acoperind vasul cu o folie de aliminiu.Cand carnea este bine patrunsa , se scoate tava si se adauga morcovul taiat rondele,usturoiul taiat, rosiile taiate si ele,piperul boabe si frunza de dafin.


Se da la cuptor , se stropeste din cand in cand cu sosul din vas si se tine pana se rumeneste.


Se scoate din cuptor si se serveste calda alaturi de o garnitura(eu am folosit pilaf) si se stropeste cu sosul din vas.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 martie 2013

    Foarte gustoasa si arata atat de bine!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Ce bunaciune, Medi!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Este o friptura foarte gustoasa si frageda!

    • Fara foto

      maria mihalache , 28 mai 2010

      Asa este Camelia.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Buna fripturica la cuptor!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Ramona!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Eugen!Este o reteta pe cat de usoara pe atat de buna.Te mai astept.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Valentina!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Delicioasã!!!*****

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Nici un motiv ca o pulpa de porc pregatita dupa reteta ta, sa nu iasa buna ! Ai pus tote ingredientele, ai folosit cele mai indicate metode de preparare, asa ca ???. Poate ca celui care o va face ii va trebui sa si puna suflet in tot demersul lui , ca si tine, nu ?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      O bunatate fripturica ta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • .o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g)
  • .1 morcov
  • .2-3 catei de usturoi
  • .2 rosii
  • .1 ceasca cu vin alb
  • .piper boabe
  • .frunze de dafin
  • .sare,piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de maria mihalache

Cozonac cu nuca ,fulgi de migdale si halva

Aluatul l-am facut la masina de paine iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus.

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Placintele cu branza dulce si stafide

Amestecam zaharul si drojdia si apoi cu faina dupa care adaugam putin cate putin apa calduta. Framantam. Acoperim

3 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Turta dulce glazurata

Amestecam faina cu zaharul,cacao,praful de copt,sarea,zaharul vanilat,coaja de portocala si mixul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa si arata atat de bine!



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Coaste de porc picante

Coaste de porc picante

Preparam marinada din ingredientele pe care le-am mentionat mai sus.Le punem pe toate ,intr-un vas sau cutie cu capac( asa am facut

1 vot    0 comentarii
3h
Fripturi
Frigarui asortate

Frigarui asortate

Ttaiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm Ttaiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne,

1 vot    0 comentarii
30 min
Fripturi