autor:

delicious flavours

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpa de porc la cuptor cu sos de legume

Autor: delicious flavours (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: delicious flavours (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013

Ingrediente
- 500 gr pulpa de porc, - 2 linguri ulei de masline, - sare, piper, boia, - maghiran, coriandru, rozmarin, cimbru, - chili (optional-eu nu m-am putut abtine sa nu pun :D), , - 1 cartof dulce, - 2 morcovi, - 1 ardei, - 1 rosie decojita, - o felie mai groasa de telina, - 2 linguri smantana pentru gatit, - 1 lingurita marar

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Mai intai spalam bine carnea, o tamponam cu un servetel de bucatarie, amestecam sarea, piperul, boiaua si chili, apoi condimentam bine pulpa cu acest amestec.


Presaram maghiran, coriandru, rozmarin si cimbru si introducem intr-o punga (speciala pentru cuptor), adaugam si uleiul de masline, amestecam putin, dupa care adaugam legumele curatate si spalate, eventual taiate daca sunt prea mari (eu am taiat doar cartoful dulce in 2 bucati).


Legam bine punga, o intepam din loc in loc cu un ac, o asezam intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit circa 90 minute.


Dupa acest timp, scoatem din cuptor, deschidem punga, atentie sa nu va ardeti cu aburii fierbinti, scoatem carnea si o feliem, iar legumele impreuna cu sucul din punga le dam prin blender pana obtinem o pasta fina. Adaugam 2 linguri de smantana pentru gatit si o lingurita rasa de marar.


Servim feliile de pulpa de porc alaturi de sosul de legume si eventual garnitura de cartofi piure sau orez.


Pofta Buna!
-->
Retete
Alte retete din Fripturi

Iepure marinat cu masline

1.Se portioneaza carnea de iepure,se spala in apa rece apoi se aseaza intr-o craticioara ,turnand

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Cotlet de porc la tava in vin alb

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente

5 voturi    4 comentarii
50 min
Fripturi

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine) , 18 mai 2016

    Un gust deosebit, in special sosul.

  • delicious flavours

    delicious flavours (Chef de cuisine) , 07 martie 2013

    Va multumesc frumos pentru aprecieri si daca incercati sper sa fiti multumiti de rezultat :) O zi frumoasa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

    Felicitari,cred ca este o bunatate,are si legume,exact pe gustul meu !

    • ANCA

      ANCA (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2013

      delicios merita incercat

    • Florenta Dinu

      Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

      Delicios ! Salvata

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

      Foarte bun!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • - 500 gr pulpa de porc
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - sare
  • piper
  • boia
  • - maghiran
  • coriandru
  • rozmarin
  • cimbru
  • - chili (optional-eu nu m-am putut abtine sa nu pun :D)
  • - 1 cartof dulce
  • - 2 morcovi
  • - 1 ardei
  • - 1 rosie decojita
  • - o felie mai groasa de telina
  • - 2 linguri smantana pentru gatit
  • - 1 lingurita marar

Raporteaza reteta

Retete
de delicious flavours

Chocolate Crinkles

Cand am vazut aceste “fursecuri” la Laura Adamache, pot sa spun ca a fost dragoste la

11 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Eclere cu crema de vanilie

Intr-o oala mai mare punem apa impreuna cu uleiul la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, luam de pe

34 voturi    27 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Rondele de somon cu sos de piper verde

Cu cel putin o ora inainte de a pregati acest preparat, vom hidrata piperul in apa rece, iar somonul,

21 voturi    19 comentarii
45 min
Aperitive

Sandie (Chef de cuisine)

Un gust deosebit, in special sosul.

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu branza de capra

Tarta cu branza de capra

-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se omogenizeaza usor cu o furculita. -Se

18 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

-Se rade branza intr-un castron,peste branza se adauga trei oua si se mixeaza,la final se adauga si ceapa verde tocata marunt(nu mai

30 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje