autor:

delicious flavours

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpa de porc la cuptor cu sos de legume

Autor: delicious flavours (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Mai intai spalam bine carnea, o tamponam cu un servetel de bucatarie, amestecam sarea, piperul, boiaua si chili, apoi condimentam bine pulpa cu acest amestec.


Presaram maghiran, coriandru, rozmarin si cimbru si introducem intr-o punga (speciala pentru cuptor), adaugam si uleiul de masline, amestecam putin, dupa care adaugam legumele curatate si spalate, eventual taiate daca sunt prea mari (eu am taiat doar cartoful dulce in 2 bucati).


Legam bine punga, o intepam din loc in loc cu un ac, o asezam intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit circa 90 minute.


Dupa acest timp, scoatem din cuptor, deschidem punga, atentie sa nu va ardeti cu aburii fierbinti, scoatem carnea si o feliem, iar legumele impreuna cu sucul din punga le dam prin blender pana obtinem o pasta fina. Adaugam 2 linguri de smantana pentru gatit si o lingurita rasa de marar.


Servim feliile de pulpa de porc alaturi de sosul de legume si eventual garnitura de cartofi piure sau orez.


Pofta Buna!

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • delicious flavours

    delicious flavours (Chef de cuisine) , 07 martie 2013

    Va multumesc frumos pentru aprecieri si daca incercati sper sa fiti multumiti de rezultat :) O zi frumoasa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

    Felicitari,cred ca este o bunatate,are si legume,exact pe gustul meu !

  • ANCA

    ANCA (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2013

    delicios merita incercat

    • Florenta Dinu

      Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

      Delicios ! Salvata

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

      Foarte bun!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • - 500 gr pulpa de porc
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - sare
  • piper
  • boia
  • - maghiran
  • coriandru
  • rozmarin
  • cimbru
  • - chili (optional-eu nu m-am putut abtine sa nu pun :D)
  • - 1 cartof dulce
  • - 2 morcovi
  • - 1 ardei
  • - 1 rosie decojita
  • - o felie mai groasa de telina
  • - 2 linguri smantana pentru gatit
  • - 1 lingurita marar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de delicious flavours

Chocolate Crinkles

Cand am vazut aceste “fursecuri” la Laura Adamache, pot sa spun ca a fost dragoste la

9 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Eclere cu crema de vanilie

Intr-o oala mai mare punem apa impreuna cu uleiul la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, luam de pe

24 voturi    20 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Rondele de somon cu sos de piper verde

Cu cel putin o ora inainte de a pregati acest preparat, vom hidrata piperul in apa rece, iar somonul,

13 voturi    12 comentarii
45 min
Aperitive cu peste

delicious flavours (Chef de cuisine)

Va multumesc frumos pentru aprecieri si daca incercati sper sa fiti multumiti de rezultat :) O zi frumoasa!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din dovlecei cu branza

Chiftelute din dovlecei cu branza

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa. Usturoiul se rade pe ochiurile mici usturoiul.Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de conopida cu branza

Sufleu de conopida cu branza

Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim bine si o punem la fiert in apa cu

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi