autor:

delicious flavours

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpa de porc la cuptor cu sos de legume

Autor: delicious flavours (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: delicious flavours (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013

Ingrediente
- 500 gr pulpa de porc, - 2 linguri ulei de masline, - sare, piper, boia, - maghiran, coriandru, rozmarin, cimbru, - chili (optional-eu nu m-am putut abtine sa nu pun :D), , - 1 cartof dulce, - 2 morcovi, - 1 ardei, - 1 rosie decojita, - o felie mai groasa de telina, - 2 linguri smantana pentru gatit, - 1 lingurita marar

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Mai intai spalam bine carnea, o tamponam cu un servetel de bucatarie, amestecam sarea, piperul, boiaua si chili, apoi condimentam bine pulpa cu acest amestec.


Presaram maghiran, coriandru, rozmarin si cimbru si introducem intr-o punga (speciala pentru cuptor), adaugam si uleiul de masline, amestecam putin, dupa care adaugam legumele curatate si spalate, eventual taiate daca sunt prea mari (eu am taiat doar cartoful dulce in 2 bucati).


Legam bine punga, o intepam din loc in loc cu un ac, o asezam intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit circa 90 minute.


Dupa acest timp, scoatem din cuptor, deschidem punga, atentie sa nu va ardeti cu aburii fierbinti, scoatem carnea si o feliem, iar legumele impreuna cu sucul din punga le dam prin blender pana obtinem o pasta fina. Adaugam 2 linguri de smantana pentru gatit si o lingurita rasa de marar.


Servim feliile de pulpa de porc alaturi de sosul de legume si eventual garnitura de cartofi piure sau orez.


Pofta Buna!

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • delicious flavours

    delicious flavours (Chef de cuisine) , 07 martie 2013

    Va multumesc frumos pentru aprecieri si daca incercati sper sa fiti multumiti de rezultat :) O zi frumoasa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

    Felicitari,cred ca este o bunatate,are si legume,exact pe gustul meu !

  • ANCA

    ANCA (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2013

    delicios merita incercat

    • Florenta Dinu

      Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

      Delicios ! Salvata

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

      Foarte bun!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • - 500 gr pulpa de porc
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - sare
  • piper
  • boia
  • - maghiran
  • coriandru
  • rozmarin
  • cimbru
  • - chili (optional-eu nu m-am putut abtine sa nu pun :D)
  • - 1 cartof dulce
  • - 2 morcovi
  • - 1 ardei
  • - 1 rosie decojita
  • - o felie mai groasa de telina
  • - 2 linguri smantana pentru gatit
  • - 1 lingurita marar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de delicious flavours

Chocolate Crinkles

Cand am vazut aceste “fursecuri” la Laura Adamache, pot sa spun ca a fost dragoste la

10 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Eclere cu crema de vanilie

Intr-o oala mai mare punem apa impreuna cu uleiul la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, luam de pe

31 voturi    27 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Rondele de somon cu sos de piper verde

Cu cel putin o ora inainte de a pregati acest preparat, vom hidrata piperul in apa rece, iar somonul,

16 voturi    17 comentarii
45 min
Aperitive

delicious flavours (Chef de cuisine)

Va multumesc frumos pentru aprecieri si daca incercati sper sa fiti multumiti de rezultat :) O zi frumoasa!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de vinete

Budinca de vinete

Se spală legumele şi se lasă la scurs. Vinetele se taie pe lateral în felii de 1 cm grosime şi se aşează într-o strecurătoare

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Budinci
Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Curatam cartofii noi, ii spalam. Ii punem la fiert intr-o oala cu apa, cu unt si putina sare. Ii fierbem 10-15 minute, apoi ii scrugem

2 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi