Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma o crusta rumena deasupara.Transferam apoi carnea intr-o tava pentru cuptor, turnam si uleiul, adaugam sosul de rosii si inca 200 ml apa si boabele de piper verde,ceapa verde si usturoiul taiat felii.Acoperim tava cu folie de aluminu si dam la cuptor la 220 grade pana cand carnea este facuta si in interior.
Dam folia deoparte si feliem carnea. Eu am facut alaturi un piure de cartofi.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii