Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

Ingrediente

  • 1 pulpa de porc fara os de 800 gr
  • 1 lingura cu varf unt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • marar uscat
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar vin rosu

Mod de preparare

Mai intai spalam bine pulpa.

Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem pulpa.

Cand incepe sa fiarba o spumam.

Carnea o lasam sa fiarba 50 de minute, acoperita cu un capac.

Dupa acest timp o scoatem cu o paleta pe o farfurie si o lasam sa se racoreasca putin.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un bol frecam putin untul.

Adaugam sare, piper, boia de ardei, busuioc, marar , usturoiul, uleiul si zeama de lamaie.

Amestecam bine pana obtinem o pasta aromatizata.

Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam.

Dupa ce pulpa s-a racorit putin o ungem cu pasta condimentata.

Apoi o tavalim prin patrunjelul verde tocat.

Punem pulpa intr-o punga de cuptor si turnam un pahar de vin, cu grija sa nu stricam invelisul verde, puneti pe un colt (daca nu aveti punga puneti intr-un vas termorezistent sau unul yena si il acoperiti).

Inchidem punga la gura si o punem intr-o tava.

Dam tava in cuptorul incins cam 1 ora.

Scoatem pulpa, rupem putin punga si o mai dam 10 minute la cuptor sa prinda putina crusta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise