festivalul blogurilor gustoase

autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Pulpe cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe ceapa taiata juliene si usturoiul feliute, adaugi vinul si o ceasca de apa. Lasi sa scada sosul.Scoti pulpele, strecori sosul ramas, la care adaugi faina si celelalte igrediente pentru sosul alb.


Servesti pulpele cu sosul alb, cu mamaliga si castraveti murati

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Foarte bune!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Din cate observ ,folositi tigaia Dubletta.Si eu pregatesc tot in tigaia Dubletta pe care o recomand tuturor deoare nu se pune deloc grasime pt.pregatirea mancarurilor. Pulpele arata impecabil.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Si mie imi place sosul cu mustar...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o cescuta vin alb
  • condimente
  • mustar
  • ulei de masline
  • Sos alb: 1 lingurita de faina,1 ceasca lapte
  • 3-4 linguri smantana,condimente.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate. Dupe ce le-am scos din marinada

1 vot    0 comentarii
2h
Fripturi
Beef Wellington

Beef Wellington

Aceasta reteta este o legenda a bucatariei englezesti si poarta numele unui duce. Se spune ca preparatul este numit in cinstea ducelui

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi