autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Pulpe cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
2 pulpe, o ceapa, 2 catei de usturoi, o cescuta vin alb, condimente, mustar, ulei de masline, Sos alb: 1 lingurita de faina,1 ceasca lapte, 3-4 linguri smantana,condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe ceapa taiata juliene si usturoiul feliute, adaugi vinul si o ceasca de apa. Lasi sa scada sosul.Scoti pulpele, strecori sosul ramas, la care adaugi faina si celelalte igrediente pentru sosul alb.


Servesti pulpele cu sosul alb, cu mamaliga si castraveti murati
Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe
-->
Retete
Alte retete din Fripturi

Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci

Incalzim cuptorul la 200 grade C. Pulpele spalate se sterg cu un servetel de hartie, apoi se condimenteaza

31 voturi    20 comentarii
2h 15 min
Fripturi

Pulpe de pui in sos picant

Curatam pulpele de pui de eventualele resturi de pene ramase. Le parlim putin la flacara de la aragaz

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Foarte bune!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Din cate observ ,folositi tigaia Dubletta.Si eu pregatesc tot in tigaia Dubletta pe care o recomand tuturor deoare nu se pune deloc grasime pt.pregatirea mancarurilor. Pulpele arata impecabil.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Si mie imi place sosul cu mustar...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o cescuta vin alb
  • condimente
  • mustar
  • ulei de masline
  • Sos alb: 1 lingurita de faina,1 ceasca lapte
  • 3-4 linguri smantana,condimente.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec

Pastrav la cuptor

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa

11 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

49 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

20 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Retete
din Fripturi
piept de porc umplut

piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi