autor:

Eva Fischer

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pun pulpele si cartofii, taiati in cuburi mari, intr-un castron mare.


Se adauga cepele taiate felii de 1 cm, usturoiul zdrobit, si toate celelalte ingrediente.


Se amesteca bine, pana cand toate componentele se acopera cu condimente uniform.


Se pune totul intr-o tava mare, se acopera cu folie bine etansata si se pune in cuptor la foc potrivit/inalt cca. 180-200 grade, pana cand cartofii sunt gata (cam 45 minute).


Se da jos folia si se mai lasa in cuptor sa se rumeneasca.


Pofta buna!

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cami Si Gigi Costache , 26 octombrie 2014

    Te lingi pe degete!

  • Fara foto

    Alin Alexa , 12 octombrie 2014

    Delicios

  • Fara foto

    Super , 19 septembrie 2014

    E delivers sa Te lingi pe gegetele

    • Fara foto

      Mariana Isac , 03 iunie 2014

      delicios

    • Fara foto

      Sorin Baronu , 02 martie 2014

      JONI DULF O SA INCERC IDEIA TA :))) MS MAN

    • Fara foto

      Jani Dulf , 08 decembrie 2013

      Mai simplu, le bagi toate gramada an cuptor...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

      o bunatate...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

      Este una din retetele mele preferate...

    • Fara foto

      Khosro Mohamadi , 08 septembrie 2013

      good

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Super !

    • Fara foto

      da , 09 iulie 2010

      foarte bun extraordinar delicios

    • Fara foto

      Valentin Dragan , 20 iunie 2010

      "Se pun pulpele si cartofii, taiati in cuburi mari, " Care cartofi?!!! :) - ati uitat sa ii treceti la ingrediente

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      O bunatate...

    • Eva Fischer

      Eva Fischer (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      In primul rand, Multumesc lui Andreea Constantin Manciu, ca a adaugat fotografie la reteta. Cand adaug bulion, pregatesc reteta putin alt fel. Dar fiecare isi are preferintele lui, deci e legitim a modifica o reteta dupa gustul propriu. Imediat, voi trimite si acea varianta, poate stimatei D-ne, i-i va place si acea, merita de incercat si pofta buna!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

      Si eu am pregatit aceasta reteta, insa nu am pus vin alb, ci am pus bulion.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

151 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 3-4 cepe mari
  • 3-4 catei usturoi
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1lg boia de ardei (iute sau dulce)
  • cimbru si/sau rozmarin (dupa plac)
  • sare
  • piper
  • vegeta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Eva Fischer

Orezul celor opt minunii

Amestecam intr-un vas mai mare, orezul, zaharul si stafidele. Ungem cu unt sau margarina, un vas

3 voturi    1 comentariu
20 min
Prajituri

Avocado pane

Aici, in mod sigur, se curata avocado de coaja, se taie felii cam de un deget, se stropesc cu suc

7 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Aripioare cu usturoi si miere

Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cami Si Gigi Costache

Te lingi pe degete!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu smochine si mascarpone

Tarta cu smochine si mascarpone

Punem ouale intr-un bol. Adaugam zaharul pudra si branza mascarpone si amestecam cu mixerul timp de 4-5 minute pana la omogenizare.

0 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Taiem dovleacul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam bucatile de dovleac,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi