Se pun pulpele si cartofii, taiati in cuburi mari, intr-un castron mare. Se adauga cepele taiate felii de 1 cm, usturoiul zdrobit, si toate celelalte ingrediente. Se amesteca bine, pana cand toate componentele se acopera cu condimente uniform. Se pune totul intr-o tava mare, se acopera cu folie bine etansata si se pune in cuptor la foc potrivit/inalt cca. 180-200 grade, pana cand cartofii sunt gata (cam 45 minute). Se da jos folia si se mai lasa in cuptor sa se rumeneasca.
Pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii