autor:

Eva Fischer

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pun pulpele si cartofii, taiati in cuburi mari, intr-un castron mare.


Se adauga cepele taiate felii de 1 cm, usturoiul zdrobit, si toate celelalte ingrediente.


Se amesteca bine, pana cand toate componentele se acopera cu condimente uniform.


Se pune totul intr-o tava mare, se acopera cu folie bine etansata si se pune in cuptor la foc potrivit/inalt cca. 180-200 grade, pana cand cartofii sunt gata (cam 45 minute).


Se da jos folia si se mai lasa in cuptor sa se rumeneasca.


Pofta buna!

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Isac , 03 iunie 2014

    delicios

  • Fara foto

    Sorin Baronu , 02 martie 2014

    JONI DULF O SA INCERC IDEIA TA :))) MS MAN

  • Fara foto

    Jani Dulf , 08 decembrie 2013

    Mai simplu, le bagi toate gramada an cuptor...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

      o bunatate...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

      Este una din retetele mele preferate...

    • Fara foto

      Khosro Mohamadi , 08 septembrie 2013

      good

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Super !

    • Fara foto

      da , 09 iulie 2010

      foarte bun extraordinar delicios

    • Fara foto

      Valentin Dragan , 20 iunie 2010

      "Se pun pulpele si cartofii, taiati in cuburi mari, " Care cartofi?!!! :) - ati uitat sa ii treceti la ingrediente

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      O bunatate...

    • Eva Fischer

      Eva Fischer (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      In primul rand, Multumesc lui Andreea Constantin Manciu, ca a adaugat fotografie la reteta. Cand adaug bulion, pregatesc reteta putin alt fel. Dar fiecare isi are preferintele lui, deci e legitim a modifica o reteta dupa gustul propriu. Imediat, voi trimite si acea varianta, poate stimatei D-ne, i-i va place si acea, merita de incercat si pofta buna!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

      Si eu am pregatit aceasta reteta, insa nu am pus vin alb, ci am pus bulion.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

151 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 3-4 cepe mari
  • 3-4 catei usturoi
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1lg boia de ardei (iute sau dulce)
  • cimbru si/sau rozmarin (dupa plac)
  • sare
  • piper
  • vegeta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Eva Fischer

Orezul celor opt minunii

Amestecam intr-un vas mai mare, orezul, zaharul si stafidele. Ungem cu unt sau margarina, un vas

3 voturi    1 comentariu
20 min
Prajituri

Avocado pane

Aici, in mod sigur, se curata avocado de coaja, se taie felii cam de un deget, se stropesc cu suc

7 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Aripioare cu usturoi si miere

Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mariana Isac

delicios

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca

Zacusca

In primul rand puneti vinetele si ardeii capia la copt. Intre timp cat se coc vinetele si ardeii curatam ceapa si o punem in apa

0 voturi    0 comentarii
10h
Conserve si muraturi
Cușcuș cu legume

Cușcuș cu legume

Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori. Punem

2 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi