Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor

Ingrediente

  • 5-6 pulpe de pui spalate si sterse
  • 500 ml de lapte dulce
  • 5-6 catei de usturoi curatati si spalati
  • 3-4 linguri de mustar
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • o jumatate de lingurita de boia dulce
  • o jumatate de lingurita de boia iute
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pasul 1:

Zdrobim usturoiul intr-un bol in care vom pregati marinata pentru pui. Peste usturoi punem laptele si sare si amestecam.

Punem pulpele de pui in amestecul de lapte si usturoi si le lasam in frigider acoperite timp de minim o ora.

Pasul 2:

Dupa o jumatate de ora incalzim cuptorul.

Punem mustarul intr-un bol. Adaugam uleiul, zaharul, boia dulce, boia iute, piper macinat si amestecam bine toate aceste ingredientele pana cand obtinem o pasta.

Pasul 3:

Pregatim un vas termorezistent.

Scoatem pulpele de pui din marinata (in care au stat minim o ora) si le stergem cu un prosop absorbant.

Pasul 4:

Trecem pulpele de pui prin amestecul de mustar pe toate partile si le asezam in vasul pregatit pentru cuptor.

Introducem vasul in cuptorul incalzit.

Pasul 5:

Cand pulpele sunt rumenite, scoatem vasul din cuptor.

Intoarcem pulpele de pui si pe cealalta parte si punem tava din nou in cuptor.

Pasul 6:

Cand carnea de pui este rumenita pe toate partile, scoatem tava din cuptor.

Pasul 7:

Servim pulpele de pui in crusta de mustar calde, cu garnitura de legume.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise