Taiem ceapa si o calim in putin ulei .
Adaugam si bucatile de carne .Cand carnea incepe sa se rumeneasca condimentam dupa gust cu sare si piper , turnam vinul si putina apa si lasam sa se inabuse 15-20 min la foc potrivit dupa care se adauga smantana, amestecam si mai lasam sa dea in 2-3 clocote.
Se asezoneaza cu patrunjel verde si se servesc calde alaturi de o garnitura.Eu am preferat o garnitura de dovlecei trasi in unt peste care am adaugat usturoi zdrobit.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii