Pulpe de pui cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu smantana

Ingrediente

  • .8 pulpe superioare de pui
  • .2 cepe
  • .150 g smantana
  • .un pahar cu vin alb
  • .ulei
  • .sare, piper

Mod de preparare

Taiem ceapa si o calim in putin ulei .

Adaugam si bucatile de carne .Cand carnea incepe sa se rumeneasca condimentam dupa gust cu sare si piper , turnam vinul si putina apa si lasam sa se inabuse 15-20 min la foc potrivit dupa care se adauga smantana, amestecam si mai lasam sa dea in 2-3 clocote.

Se asezoneaza cu patrunjel verde si se servesc calde alaturi de o garnitura.Eu am preferat o garnitura de dovlecei trasi in unt peste care am adaugat usturoi zdrobit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise