autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu sos de mustar

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
8 pulpe mai mici de pui, 4 lingurite boia de ardei dulce, o lingurita piper, sare, o lingurita chimen, o lingurita zahar, 150 g gem de portocale, 4 linguri mustar de Dijon

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul si zaharul.


Se ung pulpele bine pe toate partile cu acest amestec si se aseaza intr-o tava unsa cu grasime.


Se pun la cuptor si se intorc din cind in cind, sa nu se arda. Gemul de portocale se amesteca cu mustarul si se pune intr-un castronas.


Pulpele de pui se servesc cu sos si cu ghiveci.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui in sos de mustar

Spalam pulpele si indepartam pielea (daca doriti voi puteti lasa si pielea). Saram si piperam carnea

8 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque

Se amesteca componentele de la marinata . Se incalzeste cuptorul la 145 de grade.Se pune intr-un

6 voturi    1 comentariu
5h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 pulpe mai mici de pui
  • 4 lingurite boia de ardei dulce
  • o lingurita piper
  • sare
  • o lingurita chimen
  • o lingurita zahar
  • 150 g gem de portocale
  • 4 linguri mustar de Dijon

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale în foi de varza acra si afumatura

Sarmale în foi de varza acra si afumatura

Cu afumatura si gatite la foc mic in cuptor ,sunt cele mai bune sarmale. Va astept la masa...fac si mamaliguta si am si ardei iute

0 voturi    0 comentarii
4h 50 min
Mancaruri cu carne
Rulada de pui in foi de placinta

Rulada de pui in foi de placinta

1.Se taie pieptul spalat si zvantat,cat mai subtire posibil,intr-o bucata mare care apoi se uniformizeaza cu un ciocan de snitele,se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne