autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu sos de mustar

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul si zaharul.


Se ung pulpele bine pe toate partile cu acest amestec si se aseaza intr-o tava unsa cu grasime.


Se pun la cuptor si se intorc din cind in cind, sa nu se arda. Gemul de portocale se amesteca cu mustarul si se pune intr-un castronas.


Pulpele de pui se servesc cu sos si cu ghiveci.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 pulpe mai mici de pui
  • 4 lingurite boia de ardei dulce
  • o lingurita piper
  • sare
  • o lingurita chimen
  • o lingurita zahar
  • 150 g gem de portocale
  • 4 linguri mustar de Dijon

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Porc dulce acrisor

Taiem carnea de porc cubulete mici (eu am cumparat carne de porc pt gulas care era gata taiata). Punem

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Costite de porc in sos

Costite de porc in sos

Dupa cum stiti, costitele sunt gatite in cele mai multe cazuri fripte sau facute la gratar. Acum vreau sa va prezint o reteta in care

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in Foi de Vita

Sarmalute in Foi de Vita

Pasul 1: Pregatim aragazul si o craticioara in care punem apa, pe care o lasam sa fiarba.Cand apa fierbe adaugam frunzele de vita si

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne