Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi

Ingrediente

  • pulpe de pui dezosate-depinde cate doriti sa faceti
  • busuioc proaspat
  • ciuperci proaspete-in functie de preferinte
  • usturoi verde-1 legatura
  • dafin,sare,piper
  • ulei masline
  • boia dulce

Mod de preparare

Se spala pulpele si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.Se toaca busuiocul potrivit,se aseaza intr-un castron un rand de pulpe peste care se presara busuioc si usturoiul tocat+boia dulce si se stropesc cu putin ulei de masline... asa se procedeaza cu toate pulpele apoi se acopera si se lasa la frigider pentru vreo 2-3 ore daca ai timp iar daca vrei sa le faci imediat le asezi direct in tava. Dupa ce le-am asezat in tava am mai adaugat usturoi si restul de busuioc+vreo 2-3 foi de dafin,am pus si ciupercutele care au fost deja curatate iar in fiecare ciupercuta am pus cate un cubulet mic de unt. Am dat tava la cuptor cam la 180 grade cu flacara sus si jos. Le-am tinut vreo ora jumate si le-am servit cu garnitura de piure. Sunt foarte delicioase si sanatoase

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise