autor:

leana timisoareana

» » Fripturi

PULPE DE PUI IN BERE

Autor: leana timisoareana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 octombrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se aseaza in tava (neunsa) pulpele de pui sarate si condimentate peste care se toarna bere cat sa le cuprinda bine.


Se tin la cuptor pana scade berea (se evapora).


Se pot servi cu orice garnitura si salata. Acest preparat este dietetic, deoarece grasimile se descompun in bere.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg de pulpe de pui
  • 1/2 l bere
  • sare
  • condimente.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Incepem prin a porni cuptorul si a-l seta la 180°C, dupa care trecem la pregatirea puiului. Acesta se spala cu grija, se sterge

4 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat si sare. Intr-o tigaie teflonata

1 vot    2 comentarii
1h
Fripturi