autor:

leana timisoareana

» » Fripturi

PULPE DE PUI IN BERE

Autor: leana timisoareana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 octombrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se aseaza in tava (neunsa) pulpele de pui sarate si condimentate peste care se toarna bere cat sa le cuprinda bine.


Se tin la cuptor pana scade berea (se evapora).


Se pot servi cu orice garnitura si salata. Acest preparat este dietetic, deoarece grasimile se descompun in bere.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg de pulpe de pui
  • 1/2 l bere
  • sare
  • condimente.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat si sare. Intr-o tigaie teflonata

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi