autor:

leana timisoareana

» » Fripturi

PULPE DE PUI IN BERE

Autor: leana timisoareana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 octombrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se aseaza in tava (neunsa) pulpele de pui sarate si condimentate peste care se toarna bere cat sa le cuprinda bine.


Se tin la cuptor pana scade berea (se evapora).


Se pot servi cu orice garnitura si salata. Acest preparat este dietetic, deoarece grasimile se descompun in bere.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg de pulpe de pui
  • 1/2 l bere
  • sare
  • condimente.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cosulete din muschiulet de porc afumat

Cosulete din muschiulet de porc afumat

Se fac 6 cosulete din aluminu, care se impatureste in patru sa fie mai gros. Se pun feliile de de muschiulet in juru aluminului

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase si poti combina mai multe arome

16 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi