autor:

leana timisoareana

» » Fripturi

PULPE DE PUI IN BERE

Autor: leana timisoareana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 octombrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se aseaza in tava (neunsa) pulpele de pui sarate si condimentate peste care se toarna bere cat sa le cuprinda bine.


Se tin la cuptor pana scade berea (se evapora).


Se pot servi cu orice garnitura si salata. Acest preparat este dietetic, deoarece grasimile se descompun in bere.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg de pulpe de pui
  • 1/2 l bere
  • sare
  • condimente.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile in ulei. Se adauga smantana

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Incepem prin a porni cuptorul si a-l seta la 180°C, dupa care trecem la pregatirea puiului. Acesta se spala cu grija, se sterge

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi